Njut av julens goda…

När: December 2024

Pris: Julmiddag från 670 kr/person

Välkommen till en kväll i julens tecken

När året ska summeras ska det absolut firas! Och vad är väl bättre än ett dignande julbord, fyllt med julens fantastiska smaker? Eller en julmiddag som serveras vid bordet med våra utvalda favoriter. Oavsett utlovar vi god mat och en stämningsfull kväll hos oss på Runö Möten & Events.

Julbordet dukas upp med klassiska rätter, hemlagade av fina råvaror. Listan på godsaker är lång och vill du suktas redan nu, titta på menyn här nedanför.

Välkommen med din bokningsförfrågan på 08-555 381 00 eller info@runo.se.

Julens menyer

Julmeny fyra rätter – 670 kr/person
Julbord – 695 kr/person

I priset ingår alkoholfri välkomstglögg, lättöl alternativt julmust samt kaffe. Julmenyn består av fyra rätter och serveras till grupper över 10 personer.
För julbordssugna grupper över 100 personer dukar vi upp ett vällagat, traditionellt julbord. Kontakta oss för en offert till utvalt datum.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyn.
Pris exklusive moms.

Styrelserum Runo (2)Julgran (5)

Konferens

Julbordskonferens

Passa på att summera året med gruppen i någon av våra 30 konferenslokaler i samband med er julmiddag. Vi har allt från små mötesrum för fem personer till en stor eventlokal på 800 kvm.

Fråga oss om ett bra pris på din julbordskonferens!

Konferenslokaler & Mötesrum
Julbord på Runö Möten & Events

Julbordspaket

Sov kvar och varva ner

Förläng din vistelse hos oss koppla av på hotellet efter middagen. Här finns konst att utforska, en öppen bar, pool, gym, biljard och mysiga promenadstigar på naturreservatet intill. Låt oss sätta ihop ett fördelaktigt paket, eller boka enstaka hotellrum här.

Boka hotell

När: December 2024

Pris: Julmiddag från 670 kr/person

Boka erbjudande

Låter detta intressant?

Gör en bokningförfrågan