Gäller: Under din vistelse hos oss
Välkommen på lunch & middag!
Teamet i köket skapar varje vecka en ny lunch- och middagsmeny till våra gäster. När helgen närmar sig lägger vi ut menyn för kommande vecka här.
Du kan också komponera gruppens egen middag genom att välja en förrätt, varmrätt och dessert från festmenynerna på menysidan. Där hittar du dessutom flera olika temabufféer som alternativ till festen.
Måltider i din helpension
- Frukostbuffé
- Förmiddagskaffe med smörgås/kaffebröd
- Lunchbuffé
- Eftermiddagskaffe med fikabuffé
- 3-rätters konferensmiddag
- Dryckespaket som tillval
Meny vecka 1
-
Måndag
Lunch
Information saknas om lunch
Middag
Ingen servering
-
Tisdag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Onsdag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Torsdag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Fredag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
Meny vecka 2
-
Måndag
Lunch
Bakad fjordlax ”tandori”, ångat ris, rostad blomkål, tomat- och yoghurtsås,
Quorn ”tandori”, ångat ris, rostad blomkål, tomat- och yoghurtsåsMiddag
Svensk tapas
Wallenbergare på kalv med klassiska tillbehör
Chokladmousse, kaffe, kola, jordnötter -
Tisdag
Lunch
Stekt fläsk med raggmunk alt. löksås & kokt potatis
Svampfylld pasta med rostad solrospesto, ruccola & peccorinoMiddag
Svamp, kål & parmesan
Grillad flankstek med svartpepparsky, potatisterrin & grillade grönsaker
New york cheesecake -
Onsdag
Lunch
Rimmad, ugnsbakad torskrygg med rödbetor, kapris & brynt smör
Bakad kål, kikärtsbollar, tomatsås & matveteMiddag
Lax, senap, spenat, rågbröd
Hjortinnanlår med potatispuré, rostad vintersallad & rödvinssky
Vanilj, mandel, hjortron -
Torsdag
Lunch
Ärtsoppa med rimmad fläskbog & mejramskorv, pannkakor med tillbehör
Biff á la Lindström med persiljesmör & stekt kulpotatis
Vegetarisk biff á la Lindström med persiljesmör & stekt kulpotatisMiddag
Antipasto misto
”Porchetta”, fläsksida fylld med aprikos, timjan & vitlök, rostad potatis, grillad spetskål
Choklad, bär, hasselnötter -
Fredag
Lunch
Rocklundaschnitzel fylld med ost- och skinka, rödvinssky, råstekt potatis & gröna bönor
Zucchinischnitzel med ost- och tofu, rödvinssky, råstekt potatis & gröna bönorMiddag
Ingen servering
Meny vecka 3
-
Måndag
Lunch
Ragu Bolognese på högrev, kalv & gårdsgris, färska örter, rödvin & parmesan, spagetti
Beluga Bolognese, linser, rotfrukter, färska örter, rödvin & parmesan, spagettiMiddag
Lufttorkad skinka, bruschetta, parmesancreme & ruccola
Rosmaringrillad lammrostbiff, krämig salviapolenta, hackade pistagenötter & rostade medelhavgrönsaker
Pannacotta smaksatt citron & vanilj toppad med rostade mandlar och färska jordgubbar -
Tisdag
Lunch
Rimmad, bakad torskrygg med dill- och räksås, krossat ägg, stompad potatis med smör & örter
Rödbetsbiffar med fetaost, ljummen bulgursallad & granatäppleMiddag
Skummig skaldjursbisque med picklad gurka & fänkål, surdegsbaguette
Biff café de Paris, haricots vert, bakad lök, vattenkrasse & pommes frites
Creme brylé smaksatt med apelsin- och vanilj, syltade kumquats & shizokrasse -
Onsdag
Lunch
Stekt gårdskyckling med madrascurry, mangosalsa, ångat ris & rostad blomkål
Kryddrostad oumph med madrascurry, mangosalsa, ångat ris & rostad blomkålMiddag
Öjebyröra på kräftstjärtar, västerbottenost & gräslök, rågbröd och citron
Rödvinsbrässerad oxkind, mandelpotatispuré, tomat- och picklad lök, linser
Äppelpaj med vaniljglass -
Torsdag
Lunch
Citron- och pepparstekt Rocklundagris, gnocchi, tomat, basilika & peccorino romano
Tofu- och grönsaksgryta, persilja, citron & spiskumminMiddag
Västerbottensostpaj med creme fraiche, rödlök & renstek
Bakad fjällröding, vitvinssås, forellrom, färska örter & duchessepotatis
Gräddfilspannacotta med rårörda skogsbär -
Fredag
Lunch
Wallenbergare på kalv smaksatt med lagerblad, timjan & fänkål med klassiska tillbehör
Färsk pasta fylld med ricotta & svamp serveras med svartkål, tryffel & odlad svampMiddag
Ingen servering
Meny vecka 4
-
Måndag
Lunch
Skånsk kalops med morötter, kryddpeppar, lök & inlagda betor
Kalops på rotfrukter, quorn & svamp med morötter, kryddpeppar, lök & inlagda betorMiddag
Chevre Chaud Classic
Flankstek ”chimichurri”, mangosalsa, klämd, friterad potatis, fermenterad vitlökssky & grillad majs
Mascarpone, espresso & amaretto -
Tisdag
Lunch
Friterad kolja med tartarsås, gröna ärtor, mynta, örter & krossad king Edward
Spansk potatistortilla med rökt tofu & bönsalladMiddag
Krämig laxröra med färskost, örter & löjrom på rostad kavring
Helstekt hjort med syltad, odlad svamp, rostad pumpa, bönor & potatisgratäng
Vit chokladpannacotta, jordgubbar, kolasmulor & rabarbernektar -
Onsdag
Lunch
Kalvbringa ”porchetta”, salsa verde, krämig polenta med salvia & peccorino, rostade medelhavsgrönsaker
Pasta med rostade medelhavsgrönsaker, getostsås & rostade hasselnötterMiddag
Jordärtskockssoppa med rökt sidfläsk, rotfruktschips, gräslök & parmesan
Smörstekt röding med sallad på äpple & fänkål, champagnesås, dillslungad potatis
Tarte tatin med vaniljglass -
Torsdag
Lunch
Pad thai på äggnudlar, kyckling, strimlad omelett, lime & jordnötter
Vegetarisk pad thai med tofu, strimlad omelett, lime & jordnötterMiddag
Skagen på smörstekt toastbröd toppat med forellrom, dill & citron
Kalvschnitzel ”cordon bleu”, rostade jordärtskockor, spenat, bönor & råstekt potatis
Glass & bär -
Fredag
Lunch
Hjortfärsbiffar med odlad svamp, lök, lingon & potatispuré
Grönsakstempura med limemajonnäs, kryddrostad oumph & ljummen bulgursalladMiddag
Ingen servering
Meny vecka 5
-
Måndag
Lunch
Köttfärslimpa med rostade rotfrukter, grönpepparsås & saltgurka
Sojafärslimpa med rostade rotfrukter, grönpepparsås & saltgurkaMiddag
”Meze”, babaganouch, hummus, vitlöksbröd, rostade kikärtor, merguez & marinerad paprika
Halstrad gös, rökt smörsås, krispiga jordärtskockor, grillad citron & potatispuré
Pocherad maräng, citronsorbet smaksatt med kallpressad rapsolja & chokladcrust -
Tisdag
Lunch
Raggmunk med stekt fläsk & lingon alt. kroppkakor
Raggmunk med rostade rödbetor, fetaost & pumpakärnorMiddag
Pizza Bianco med tångrom, citroncreme, picklad rödlök & dill
Helstekt hjortinnanlår med parmesangratinerad gnocchi, rökt fläsksida, rödvinssky, rostad svartrot & broccoli
Persikopaj med rostade mandlar, färskost smaksatt med lime & vanilj -
Onsdag
Lunch
Bakad fjordlax med wasabimajonnäs, syltad ingefära, wakame & sojadipp
Pasta med krämig ädelostsås, rostade grönsaker, marinerade linser & ruccolaMiddag
Krämig laxröra med hembakt rågknäcke toppad med löjrom, citron & örter
Pepparstekt kalventrecote, svamp- och tryffelrisotto, marsalasky, bakad lök
Bakad chokladterrin, körsbär, kanderade nötter, örter -
Torsdag
Lunch
Nattbakad rocklundagris, äppelcidersås, persiljepotatis, grillad spetskålssallad
Svampstroganoff med rostad pumpa, paprika & ångat basmatirisMiddag
Chevre Chaud Classic
Steak frites, biff, bearnaisesås smaksatt med fermenterad vitlök, pommes & tomatsallad
Creme caramel, romrussin, vanilj -
Fredag
Lunch
BBQ-kryddad gårdskyckling, romansallad, bacon, levainkrutonger & parmesan
Vegetarisk pad-thai med jordnötter, tofu, lime & chiliMiddag
Ingen servering
Meny vecka 6
-
Måndag
Lunch
Lättrökt chili på oxkind smaksatt med öl & choklad, salsa fresca, gräddfil & majstortillas
Lättrökt chili på quorn & grönsaker smaksatt med öl & choklad, salsa fresca, gräddfil & majstortillasMiddag
Syrad kål, rostat levainbröd & riven wrångebäcksost
Grillad flankstek, tryffelbearnaise, rostad sötpotatis & grönsaker, picklad lök
Marängsviss med vaniljglass, jordgubbsmaränger & chokladsås -
Tisdag
Lunch
Svensk gårdskyckling wokad med cashewnötter, grönsaker, söt chilisås & ostronsås, ångat ris
Wokad tofu med cashewnötter, grönsaker, söt chilisås & ostronsås, ångat risMiddag
Svensk charktallrik med älgkorv, renstek & hummus på vita bönor
Rosmarinstekt lammrostbiff, rostade betor, linser, balsamicosky & potatispuré
Skogsbärspaj med vaniljgrädde -
Onsdag
Lunch
Köttfärslimpa på KRAV-märkt färs, rostade rotfrukter & potatis, äppelgräddsås & dillsyrad gurka
Pasta med vitlöksstekta medelhavsgrönsaker, tomat, basilika & parmesanMiddag
Ostpaj, marinerade tomater & vitlöksbröd
Svartpepparstekt kalventrecote, potatisgratäng, rostade jordärtskockor med parmesan, spenat & rödvinssky
Hjortron, vanilj & mandel -
Torsdag
Lunch
Skaldjursgratinerad KRAV-märkt torskrygg med räkor, dill & fänkål, potatis & palsternackspuré
Gryta på pumpa, sötpotatis & kikärtor, kokos, ångat ris & madrascurryMiddag
Ingen servering
-
Fredag
Lunch
Grillad biff, kalkon & gårdsgris med pommes frites, getostcreme, tomatsallad & dragonrostade morötter
Ostgratinerade canneloni med tomat, fetaost & färska örterMiddag
Ingen servering
Meny vecka 7
-
Måndag
Lunch
Rimmad oxbringa med rotmos, pepparrot & persilja
Svampfylld pasta, grillade grönsaker, tryffelpeccorinoMiddag
Sotad sesamlax, wakame, wasabimajonnäs
Kalventrecote ”café de Paris, sparris, karamelliserad palsternacka, pommes frites
Glass, maräng, chokladsås -
Tisdag
Lunch
Svensk gårdskyckling ”spice market”, curry, tomat, kokos, hembakt naanbröd
Paneer masala, ångat ris, cashewnötter & spenatMiddag
Syrad kål, rostat levainbröd & riven wrångebäcksost
Gös ”paella”, blåmusslor, rökt paprika, saffran & örtaioli
Äppeltosca, vanilj, mandel -
Onsdag
Lunch
Biff à la Lindström på KRAV-märkt oxfärs, stekt ägg, tärnad potatis, saltgurka, rödlökscreme
Vegetarisk Lindström på sojafärs stekt ägg, tärnad potatis, saltgurka, rödlökscremeMiddag
Mozzarella, tomatpesto, nybakt focaccia
Anka ”à l´orange”, bakad pumpapuré, apelsin- och fänkålssallad, rostade hasselnötter
Creme brylé med vit choklad, tonkaböna & jordgubbar -
Torsdag
Lunch
Lättrimmad, bakad KRAV-märk torskrygg med räkor, krossat ägg & vitvinssås
Kroppkaka fylld med svamp & rökt tofu, brynt smör och ljummen äppelsalladMiddag
Jordärtskockscappucino, tryffel, smördegsbakelse med lagrad hårdost
Lammrostbiff ”ribolita”, kronärtskocka, vita bönor, savoykål & örter
Bakad chokladpudding, mandel, rårörda hallon, vispad grädde -
Fredag
Lunch
Grillad kalv med rostade rotfrukter, confiterade tomater, pommes frites & brynt bearnaisesås
Vegansk viltmästarpanna, lingon, mandelpotatispuréMiddag
Mozzarella, tomat, örter
Svensk gårdskyckling med sparrisrisotto, marsalasky & rostade grönsaker
Sorbet med färsk frukt -
Lördag
Lunch
Biff a la Lindström med rostad färskpotatis, persiljesmör & rödvinssky
Vegetariskt alternativMiddag
Sallad med tunt skivad älgkorv, riven västerbotten & äpple
Gös i panna med betor, majrova, gräslök, grädde & vitt vin, mandelpotatispuré
Vaniljglass med rårörda skogsbär -
Söndag
Lunch
Lasagne al forno
Vegetariskt alternativMiddag
Ostpaj med sallad
Helstekt hjortinnanlår med enbärsgräddsås, vinbärsgelé, rostade grönsaker & confiterad potatis
Chefs choice dessert
Meny vecka 8
-
Måndag
Lunch
Bakad fjordlax ”mariniere”, musslor, persilja, vitt vin, aioli, rostad potatis
Toscansk bönragu, kronärtskocka, svartkål, rostad potatisMiddag
Confiterad tomat, tomatmarmelad & hemgjord färskost
Lamm, rostad curry, bakad aubergine, sparrispotatis
Mango, kardemumma, pistage -
Tisdag
Lunch
Friterad gårdskyckling med ingefärspicklade grönsaker, sojamajonnäs & tonkatsusås
Wokad tofu med grönsaker, ångat basmatiris, sötstark chilisåsMiddag
Krämig laxröra med hembakt rågknäcke, dill, pepparrot & tångrom
Grillad fläskfilé med marsala- och salviaglaze, balsamicosky, färsk pasta fylld med svamp
Tuskökaka med lättvispad grädde -
Onsdag
Lunch
Pannbiff med gräddsås, karamelliserad lök, lingon, persiljepotatis
Rödbetsbiffar med fetaost, syrade grönsaker & rostad potatisMiddag
”Assiette de jambon”, lufttorkad bayonneskinka, cornichon & färskost
Gös bourguignon, champinjoner, rökt sidfläsk, rödvin & bakad lök
Mörk chokladfondant, färska bär, vaniljglass -
Torsdag
Lunch
Piccata på kalkon, gnocchi, basilika, rostade medelhavsgrönsaker
BBQ quesadilla, rostad majs, sötpotatis & limemajonnäsMiddag
Mozzarella caprese, bakade tomater, solrospesto & mozzarella
Osso bucco på kalvlägg, apelsin, saffran, selleri
Hasselnötsglass, hallon & lättvispad grädde -
Fredag
Lunch
Schnitzel på Rocklundagris, kaprissmör, riven pepparrot, rödvinssky & råstekt potatis
Vegetarisk pizza toppad med grönsaker, ost & tomatMiddag
Ingen servering
Meny vecka 9
-
Måndag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Tisdag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Onsdag
Lunch
Middag
Ingen servering
-
Torsdag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Fredag
Lunch
Helstekt kalvytterfilé, potatisgratäng, tryffelsky & rostade persiljerötter
Krämig svamppasta med svartkål, rökt tofu & ekologisk parmesan
Chefs choice dessert 65 krMiddag
Ingen servering
Meny vecka 10
-
Måndag
Lunch
Gryta på KRAV-märkt högrev med rött vin, rökt sidfläsk & svamp, ångat ris
Rofruktsbourguignon med oumph, svamp & rödvinMiddag
Rostad jordärtskockssoppa, vitlöksbröd & sallad
Rosmaringrillad lammrostbiff, potatisgratäng, stekta medelhavsgrönsaker & rödvinssky
Pannacotta med vit choklad, tonkaböna, jordgubbar & rostad mandel -
Tisdag
Lunch
Ångad fjordlax med ljummen potatissallad, lime- och pepparrotsmajonnäs, citron & spenat
Spagetti Beluga bolognese, färsk parmesan, basilika & tomatMiddag
Ostpaj med karamelliserad lök & örtsallad
Biff Strindberg, portvinssky, råstekt potatis & bakad schalottenlök
Glass, maräng, choklad -
Onsdag
Lunch
Brässerad Rocklundakarré, syrad gurka, äppelgräddsås, vinbärsgelé & persiljepotatis
Huevos Rancheros, bönor, ägg, tomat, cheddar & avokadoMiddag
Skagenröra med rostad brioche, stenbitsrom, dill & citron
Fänkålsstekt kalventrecote, tryffelrisotto med odlad svamp, marsalasky & säsongens grönsaker
Äppelpaj & vaniljsås -
Torsdag
Lunch
Stekt, panerad kolja med örtagårdscreme, kapris, dillslungad potatis & citron
Vegetarisk biff Stroganoff med ångat ris, saltgurka & syrad gräddeMiddag
Lufttorkad skinka från Frankrike, getost & fikonmarmelad
Ankbröst, mejramskorv, linser, surkål & potatispuré
Crème brûlée smaksatt med ceylonkanel & bourbonvanilj -
Fredag
Lunch
Wallenbergare med rödvinssky, baljväxter, lingon & potatispuré
Getostgratinerade rödbetsbiffar, rosmarinpotatis, honung- och svartpepparyoghurtMiddag
Ingen servering
-
Lördag
Lunch
ingen servering
Middag
-
Söndag
Lunch
ingen servering
Middag
Svensk gårdskyckling med potatispuré, sparris, syrad lök, bacon & rödvinssky
Vegetariskt alternativ
Free range chicken , mashed potatos, asparagus, pickled onion & red wine sauce
Vegetarian option
Meny vecka 11
-
Måndag
Lunch
Nattbakad gårdsgris BBQ, rostad potatis, fetaostcreme & rosmarinrostade grönsaker
Vegetarisk skav på oumph med timjan, svamp & dijonsenap
Free range pig BBQ, fetacheese, roasted potatos & vegetables with rosemary
Vegetarian stew with oumph, thyme, mushrooms & dijonmustardMiddag
Marinerade gulbetor, getostcreme, rostade pumpakärnor & lufttorkad skinka
Kalvrygg med potatisgratäng, säsongens grönsaker & tryffelsky
Choklad, mandel, kola & färska bär
Marinated beetrots, goatcheese, pumpkinseeds & prosciutto
Ribeye of veal, seasonal vegetables, trufflejus & potatogratin
Chocolate, almond, toffe & raspberry -
Tisdag
Lunch
Gryta på högrev med rotfrukter, rödvin & rosmarin
Rotfruktsbourguignon med oumph, svamp & rödvin
Beef Bourguignon, rootfruits, red wine & fresh herbs
Ragu with rootfruits, quorn, red wine & fresh herbsMiddag
Mozzarella, semitorkade tomater, pesto på solroskärnor & örter
Rimmad torskrygg, dillstomp, vitvinssås & handskalade räkor
Sorbet, frukt, maräng -
Onsdag
Lunch
Köttfärslimpa på KRAV-märkt nötfärs, gräddsås, lingon & pressgurka
Indisk bön- och linsgryta, bulgur, örtsalladMiddag
Rökt lax, lime, koriander & jalapeno
Flankstek ”Caesar”, parmesan, rostad potatis, krutonger & romansallad
Chokladpannacotta, hallon & hasselnötter -
Torsdag
Lunch
Ugnsbakad fjordlax, grön curry, wokade grönsaker & ångat basmatiris
Wokad tofu med grönsaker, sötstark chilisås, soja & ångat basmatirisMiddag
Skaldjursröra med dill, pepparrot & löjrom, rostad brioche och citron
Peppar- och fänkålsstekt kalventrecote, potatisterrin, grön- och vit sparris, balsamicosky
Chocolate fudge brownie, ljus chokladmousse, havtornscurd -
Fredag
Lunch
Svensk gårdskyckling med ljummen grekisk sallad, oliver, fetaost & rödlök
Spagetti beluga bolognese, riven peccorino, basilika & svartpepparMiddag
Ingen servering
Meny vecka 12
-
Måndag
Lunch
”Osso Bucco” brässerat kalvlägg med saffranskokt ris, parmesan & tomat
Vegetarisk Pad Krapow med thaibasilika, sojafärs & ångat risMiddag
Lufttorkad bayonneskinka, cornichons & getost
Svensk gårdskyckling, pommes boulangere, rökt sidfläsk, timjan & smörstekt svamp
Chokladpannacotta, hallon & hasselnötter -
Tisdag
Lunch
Skånsk kalops med morötter, kryddpeppar & inlagda rödbetor
Gryta på oumph, rotfrukter, timjan & svampMiddag
Soup & slice, pizza med olika toppings samt krämig jordärtskockssoppa
Hjortinnanlår med potatisgratäng, salviasky, rostade rotfrukter, spenat
Creme brule med kanel & vanilj -
Onsdag
Lunch
Nattbakad gårdsgris, örtrostad potatis, fetaost, gurkyoghurt & spenat
Färsk pasta med svartkål, rosmarin, rökt tofu & parmesanMiddag
Rökt lax, kavring, senapscreme
Lammrostbiff med rostade medelhavsgrönsaker, rostade nötter, balsamicosky & tryffelpeccorino
Tarte tatin, vaniljglass, kanel -
Torsdag
Lunch
Ugnsbakad fjordlax, örtagårdscreme, citron, kokt potatis & rostad broccoli
Canneloni, tomat, parmesan, sojabönor & svampMiddag
Skaldjursröra med dill, pepparrot & stenbitsrom, rågbröd och citron
Peppar- och fänkålsstekt kalventrecote, potatisterrin, säsongens grönsaker, balsamicosky
Mascarpone, krossade maränger, mandel -
Fredag
Lunch
Biff på KRAV-märkt nötfärs, rostad potatis, grönpepparsås, picklade grönsaker
Jackfruit carnitas, vetetortilla, tomatsalsa, gräddfil, riven ost & ångat risMiddag
Ingen servering
Meny vecka 13
-
Måndag
Lunch
Svensk gårdskyckling, mojo rojo, saltrostad amandinepotatis, rostad majs, broccoli, dragon
Vegetarisk ”pasta vongole”, ostronskivling, nori, tomat & persiljaMiddag
Rostad jordärtskocka, getost, valnötter, äpple
Rimmad, bakad torskrygg med handskalade räkor, sparris, vitvinssås & potatisstomp
Pannacotta, lakrits, citron, hallon -
Tisdag
Lunch
Nötfärsbiff med rostade betor, kryddsmör, råstekt potatis & portvinssky
Curry med strimlad oumph, ingefära, kokos & grönsakerMiddag
”Caprese”, tomat, mozzarella, pinjenötter, basilika
Fänkålsstekt kalventrecote, potatisgratäng, majrova, morot & spenat, rödvinssky
Brownie, chokladmousse, körsbär -
Onsdag
Lunch
Krämig fiskgryta med lax, räkor & torsk smaksatt med dill, örtslungad potatis och krutonger
Veganska canneloni, sojabönor, svamp, tryffel & parmesanMiddag
Stekt ost, bakad blomkål, rostad paprika
Curryrubbad lammytterfilé, tomat, mandel, yoghurt & hembakt naanbröd
Mango ”lassi” -
Torsdag
Lunch
Pankopanerad schnitzel ”tonkatsu”, spetskål, sesam, soja & ångat basmatiris
Vegetarisk kebab, hembakt pita, lök, tomat, kebabsås & risMiddag
Ost- och lökpaj, timjan, oliv
Grillad flankstek, pommes frites, tomatsallad & bearnaisseås
Choklad, mandel, toffe & färska bär -
Fredag
Lunch
Wallenbergare på svensk kalv, mandelpotatis, gröna ärtor & brynt smörvinegrett
Vegetarisk viltskav med odlad svamp & timjan, lingon och mandelpotatisMiddag
Ingen servering
Meny vecka 14
-
Måndag
Lunch
Brässerad fläskkarré med gräddsås, gelé, gurka och kokt potatis
Veganska koreanska vegobollar med pak-choy, salladslök & koreansk chilisåsMiddag
Gubbröra på kavring med forellrom, dill & persilja
Helstekt kalvrygg med rosmarinrostad potatis, chipotlemajonnäs och grillad gemsallad
Glass, sorbet & frukt -
Tisdag
Lunch
Rimmat, stekt fläsk med raggmunk & hemkokt lingonsylt
Rimmad oumph med raggmunk & hemkokt lingonsyltMiddag
Lufttorkad skinka, marinerade grönsaker & oliver
Rödtunga ”grenoble”, rödbeta, kapris, brynt smör, färska örter
Choklad, mandel, toffe & färska bär -
Onsdag
Lunch
Rosmaringrillad lammrostbiff med rostade betor & rötter, getost, rödvinssky och pinjenötter
Vegetariska ärtfärsbiffar med rostade betor & rötter, getost, rödvinssky och pinjenötterMiddag
Ingen servering
-
Torsdag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Fredag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
Meny vecka 15
-
Måndag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Tisdag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Onsdag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Torsdag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Fredag
Lunch
Grillbuffé med kött, fågel & korvar med härliga såser och tillbehör
Vegetarisk viltskav med odlad svamp & timjan, lingon och mandelpotatisMiddag
Ingen servering
Meny vecka 16
-
Måndag
Lunch
Burgundisk högrevsgryta på KRAV-kött med rödvin, svamp och rökt fläsksida
Beet Bourguignon, rödvin, svamp & rökt tofuMiddag
Ostpaj med vitvinskokt lök, oliv & timjan
Rimmad, bakad torskrygg med handskalade räkor, sparris, vitvinssås & potatisstomp
Vit chokladpannacotta, rabarber, jordgubbar -
Tisdag
Lunch
Köttfärs limpa på KRAV-märkt färs, råstekt äpple, lök, cidergräddsås & persiljepotatis
Curry med strimlad oumph, ingefära, kokos & grönsakerMiddag
”Caprese”, tomat, mozzarella, pinjenötter, basilika
Grillad flankstek, dragoncreme, rostad potatis & vårens grönsaker
Brownie, chokladmousse, körsbär -
Onsdag
Lunch
Nattbakad Rocklundagris med bakad pumpa, mangold & svamp, rökig chipotlemayo & rostad potatis
Vegetarisk ”pasta vongole”, ostronskivling, nori, tomat & persiljaMiddag
Örtsallad med fetaost, rödlök, vattenmelon & oliver
Helstekt kalventrecote med rostade rötter- och betor, potatisgratäng, svartpepparsky
Äppelpaj med vaniljsås -
Torsdag
Lunch
Bakad fjordlax med marinerade äggnudlar, sesam, chili, soja & koreansk gurksallad
Vegetarisk kebab, pitabröd, kebabsås & grönsakerMiddag
Joppes räksallad
Brässerad oxkind, rostad jordärtskocka, gemsallad, tryffelsky & potatispuré
Creme caramel, vanilj, kanel & färska blåbär -
Fredag
Lunch
Svensk gårdskyckling ”Caesar”, romansallad, parmesan, krutonger & bakad rödlök
Potatistortilla med lök, spetskål & manchego, kryddstekt quorn & svampMiddag
Stekt ost, bakad blomkål, rostad paprika
Lamm ”Spice market”, curry, nybakt naanbröd, ångat ris, mandel & tomat
Mangosorbet, rostad kokos & mynta -
Lördag
Lunch
Panerad kolja, dillslungad potatis, remouladsås & dillsyrade grönsaker
Haddock, mayonnaise with pickles, potatos & vegetables
Pasta beluga bolognese, svarta linser, tomat & riven parmesan
Pasta beluga bolognese, black lentils, tomato & parmesan cheeseMiddag
Marinerade gulbetor, getost och rostade valnötter
Beetrots, goatcheese & walnuts
Helstekt kalventrecote med potatisgratäng, säsongens grönsaker & gröna bönor
Rib eye of veal, potatogratin, seasonal vegetables
Nybakad chokladfondant, färska bär & vaniljglass
Chocolat fondant, raspberry & vanilla ice cream -
Söndag
Lunch
Kotlettrad från Rocklunda gård, chipotlemajonnäs & örtrostad färskpotatis
Free range pig, seasonal vegetables, chipotlemayonnaise & potatos
Indisk curry med kikärtor, grönsaker & sötpotatis, ångat basmatiris & mango
Vegetable curry with steamed riceMiddag
Sparris, ramslökspesto, levainkrutong
Asparagus, wild onion & crouton
Smörstekt, rimmad torskrygg med rökt vitvinssås, rostade jordärtskockor, potatispuré med parmesan
Fried cod, slightly smoked white vine sauce, jerusalem artichoke, mashed potatos
Choklad, choklad, choklad
Chocolate, chocolate, chocolate
Meny vecka 17
-
Måndag
Lunch
Stroganoff på svensk mjölkko, paprika, lök & svamp, ångat ris och saltgurka
Pasta pesto med solrosfrön, parmesan, basilika, sojabönor & bakad svamp
Beef stroganoff, rice, mushrooms
Pasta Pesto, parmigiano, basil & mushroomsMiddag
Caesarsallad med fetaost, rostade pumpakärnor & bakade tomater
Carnitas på gårdsgris, tortilla, avocadocreme & rött ris
Kanelstekta äpplen med havrecrumble & vanilj
Outside party -
Tisdag
Lunch
Skånsk ungtupp med tomatsky, rosmarinrostade rotfrukter & dragoncreme
Sojafärsbiff med tomatsky, rosmarinrostade rotfrukter & dragoncreme
Rooster, tomato, rootfruits, & tarragon
Soyburger, tomato, rootfruits, & tarragonMiddag
Kronärtskocka, lufttorkad skinka, parmesan- och tryffelcrema
Helstekt kalventrecote med säsongens grönsaker, potatisgratäng & svartpepparsky
Gräddfilspannacotta med vanilj, sockerkakskrutonger & rårörda skogsbär
Artichoke, prosciutto, truffle
Ribeye of veal, seasonal vegetables, black pepper sauce
Pannacotta & forest fruit -
Onsdag
Lunch
Sesam- och ingefärsbakad fjordlax med grön curry, ångat ris & wokade grönsaker
Vegobollar med med grön curry, ångat ris & wokade grönsaker
Salmon, coconut, green curry, steamed rice
Vegoballs, coconut, green curry, steamed riceMiddag
Örtsallad med fetaost, rödlök, vattenmelon & oliver
Lammrostbiff med sydfranska grönsaker, tomat, timjansbakad färskpotatis & getost
Glass, maräng & choklad
Greek salad
Lamb, mediterranean vegetables, tomato, goat cheese
Icecream, meringue, chocolate -
Torsdag
Lunch
Biff à la Lindström på KRAV-märkt nötfärs, rödlökscreme, stekt kulpotatis, picklad gurka & rödvinssky
Rödbetsbiffar, rödlökscreme, stekt kulpotatis, picklad gurka & rödvinssky
Beef á la Lindström, pickled cucumber, red wine sauce Beetroot burger, pickled cucumber, red wine sauceMiddag
Kräftröra med dill & pepparrot toppat med laxrom & citron, rostad brioche
Bakad fläsksida, rostad jordärtskocka, spenat, parmesan, tryffelsky & potatispuré
Creme caramel, vanilj, apelsin & färska bär
Crayfish, dill, horseradish, brioche
Pork, roasted jerusalem artichoke, spinache, truffle
Creme caramel, vanilla, orange & berrys -
Fredag
Lunch
Ångad torskfilé med krossat ägg, räkor, vitvinssås & dillslungad färskpotatis
Vegetarisk lasagne toppad med parmesan, tomat & basilika
Cod, smashed egg, prawns & dill
Vegetarian lasagna, parmigiana, basil & tomatoMiddag
Rökt lax, lime, koriander, jalapeno
Grillad flankstek, tryffelaioli, rostad färskpotatis & spetskålsslaw
Choklad & hallon
Smoked salmon, lime, jalapeno
Flank steak, coleslaw, roasted fresh poatatos
Chocolate & raspberrys
Meny vecka 18
-
Måndag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Tisdag
Lunch
Bratwurst med syrad kål, ljummen potatissallad med vårgrönsaker, tomat- och currymajonnäs
Schnitzel på bärta med syrad kål, ljummen potatissallad med vårgrönsaker, tomat- och currymajonnäsMiddag
Ljummen svampmacka med grillad lökmajonnäs, apelsin- och dragonpicklad morot
Bouillabaisse på lax, torsk & musslor
Creme Brulè med apelsin & vanilj -
Onsdag
Lunch
Kebab på hjort & ren med paprika- och lökrelish, inlagda grönsaker, kryddig bulgur, myntayoghurt & libabröd
Vegetarisk kebab med paprika- och lökrelish, inlagda grönsaker, kryddig bulgur, myntayoghurt & libabrödMiddag
Räksallad med fänkål, avokado, dijonaisse, rostad kavring & kumminost
Lammrostbiff med stekt ostronskivling, tomat- och salviasky, gnocchi & hyvlad parmesan
Blåbärspaj med vaniljglass, rostade mandlar & havrecrumble -
Torsdag
Lunch
Örtbakad fjordlax med sandefjordssås smaksatt med pepparrot & dill, baljväxter, krossat ägg & kokt färskpotatis
Salmon, sandefjordssauce, horseradish & dill, legumes, smashed egg and potatos
Fried rice, smulad tofu, koriander, böngroddar, chili & grönsaker
Fried rice, tofu, cilantro & chiliMiddag
Gulbeta, lufttorkad fläskkarré, getostcreme, rostad pumpakärna
Beetroot, coppa, goat cheese & pumpkinseeds
Helstekt kalventrecote med säsongens grönsaker, potatisgratäng & svartpepparsky
Rib eye of veal, seasonal vegetables, black pepper sauce, potato gratin
Chokladmousse, puffat ris, mandel
Chocolate mousse, puffed rice, almond -
Fredag
Lunch
Nattbakad gårdsgris ”carnitas”, coleslaw, rökig bbqsås med kaffe & chipotle, råstekt potatis
Free range pig ”carnitas”, coleslaw, smokey bbqsauce, fried potatos
Pasta med ädelostsås, rökt tofu, spenat & pumpakärnor Mac ´n´ Cheese, blue cheese, smoked tofu & pumpkin seedsMiddag
Ingen servering
Meny vecka 19
-
Måndag
Lunch
Kotlettrad från Rocklunda gård med grönpepparsås, råstekt potatis och pickles
Ost- och lökpaj med ljummen bön- och svampsalladMiddag
Mozzarella caprese
Örtstekt gårdskyckling med grillad sallad, majrova, gotlandslins, picklad silverlök, dragon- och parmesansås
Bakad chokladmousse, äppelkräm, hasselnötsglass & olivolja -
Tisdag
Lunch
Smörbakad kolja med gubbröra, fänkålssallad, örtig gräddfilssås & kokt färskpotatis
Vegetarisk lasagne med tomat, basilika & ärtfärsMiddag
Skagen, rågbröd, stenbitsrom, dill
Kalventrecote med vita bönor, pumpa & gremolata, marsalasky & brynt vitlökspuré
Rabarberkompott, vit chokladkräm, kardemummasmulor & färska jordgubbar -
Onsdag
Lunch
Stroganoff på svensk mjölkko, paprika, lök & svamp, ångat ris och saltgurka
Vegobollar med med grön curry, ångat ris & wokade grönsaker
Beef Stroganoff, pepper, onion, mushrooms, steamed rice
Vegoballs, coconut, green curry, steamed riceMiddag
Sparris, ramslök, mandel
Grillad flankstek, tomatsalsa med koriander & rödlök, rostad färskpotatis, jalapeno- och limesmör
Mango- och citrongräspannacotta, sockrad mango & rostad kokos
Asparagus, wild garlic, almond
Flank steak, tomato, roasted potato, jalapeno & lime
Mango, lemongrass, coconut -
Torsdag
Lunch
Skånsk ungtupp med gräddsås, savoykål, gurka, gelé & kokt färskpotatis
Bärta med gräddsås, savoykål, gurka, gelé & kokt färskpotatis
Rooster, savoy cabbage, cucumber, black currant
Bärta, savoy cabbage, cucumber, black currantMiddag
Örtbakade gulbetor, getost, rosmarinshonung & svensk coppa
Ångad torskrygg, musslor, rotfrukter, sparris, forellrom & vitvinssås
Körsbärsfrangepan, råkräm, färska bär & shizokrasse
Beetroots, goat cheese, rosemary & coppa
Cod, clams, rootfruits, asparagus, trout roe, white wine
Frangipane, cherry, shizo, vanilla -
Fredag
Lunch
Jamaican jerk chicken, rött ris med pumpa- och tomat, chorizo, limemajonnäs
Bakad blomkål med jamaican jerk oumph, limemajonnäs
Jamaican jerk chicken, red rice, pumpkin, tomato, lime
Cauliflower, jamaican jerk oumph, limeMiddag
Varmrökt lax, romansallad, bakad lök & kaprisdressing
Ragu Genovese, ox- och fläskkött, rotfrukter, rosmarin & vitt vin, färsk pasta & riven parmesan
Olivkaka med sötsalt kola- och vaniljsås, apelsin
Meny vecka 20
-
Måndag
Lunch
Bräckt, rimmad oxbringa alt. småländska isterband med gräslök- och persiljestuvad potatis, rödbetor & senap
Veganska biffar smaksatta med oregano, mynta & citron, råstekt potatis & gurkhavreyoghurtMiddag
Rökt lax, sparris, örter & parmesan
Helstekt kalventrecote, café de parissås, rostad färskpotatis & säsongens grönsaker
Jordgubbsglass, rårörda skogsbär & rån -
Tisdag
Lunch
Köttfärslimpa med gräddsås, pressad gurka, hemkokta lingon & kokt potatis
Veganskt viltskav med oumph, timjan, odlad svamp, lingon & kokt potatisMiddag
Rostade gulbetor, örtsallad, fetaost & rostade pumpakärnor
Örtstekt gårdskyckling med sparrisrisotto, marsalasky, rökt tärnat sidfläsk
Rabarberkompott, vit chokladkräm, kardemummasmulor -
Onsdag
Lunch
Halstrad laxsida med örtig gräddfilssås, dillslungad potatis, rostad broccoli och blomkål
Vegetariska burritos med sojafärs, svarta bönor & tomat, gräddfil & rostad potatisMiddag
Ingen servering
-
Torsdag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Fredag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
Meny vecka 21
-
Måndag
Lunch
Schnitzel på rapsgris, råstekt potatis, skysås, gröna bönor & picklad lök
Tortellini med spenat, getost & rostade medelhavsgrönsakerMiddag
Kallrökt lax, pepparrot, färskost, forellrom
Wallenbergare på kalv med klassiska tillbehör
Blåbärspaj & lättvispad vaniljgrädde -
Tisdag
Lunch
Gryta på högrev, rotfrukter & smålök, serveras med ris & västerbottencreme
Chuck roll, rootfruits, steamed rice & västerbottencheese
Vegetarisk gryta på oumph, svamp & smålök, serveras med ris & västerbottencreme
Oumph, mushrooms, steamed rice & västerbottencheeseMiddag
Marinerade gulbetor, getost, krutong & frissésallad
Beetroots, goatcheese, croutons & salad
Svensk gårdskyckling med sparrisrisotto, gremolata, marsalasky & råstekt svartrot Free range chicken, risotto with asparagus, gremolata & salsify
Mörk chokladmousse med björnbär och karamelliserade nötter
Chocolate, blackberry, candied nuts -
Onsdag
Lunch
Örtbakad laxsida med kall romsås, dillkokt färskpotatis & picklad gurka
Salmon, sour cream sauce, fish roe, fresh potatos & pickled cucumber
Indisk gryta på bönor, oumph & grönsaker med mango och ångat ris
Quorn, beans & vegetables, mango & steamed riceMiddag
Kräftskagen med gräslök, forellrom, dill & rågbröd
Crayfish, chives, trout roe, dill & rye
Kryddstekt kalventrecote, jordärtskocksgratäng, confiterad tomat, rödvinssky & bönor
Veal rib eye, artichoke, tomato, red wine sauce & green beans
Gräddfilspannacotta med ananas, lime & rostad kokos
Sour cream pannacotta, pineapple, lime & rosted coconut -
Torsdag
Lunch
Pasta med fläskragu, rött vin, chili, ruccola & parmesan
Pasta with pork shoulder, red wine, chili, rocket salad & parmesan cheese
Bakad spetskål, rotfruktssallad med quorn, fetaost, spenat & valnötter
Cabbage, rootfruits, quorn, feta cheese, spinache & walnutsMiddag
Ost- och lökpaj med marinerade oliver, soltorkad tomat & sallad
Örtstekt lamm med sydfransk grönsaksröra, rostad färskpotatis & rosmarinsky
Vit chokladmousse med hallonkompott & hackade mandelbiscotti -
Fredag
Lunch
Friterad kycklinglårfilé med pico de gallo, avocadocreme & örtrostad färskpotatis
Vegetarisk moussaka med sojafärs, aubergin & getostMiddag
Sommarsallad, wrångebäcksost, sparris, pinjenötter, ruccola & confiterad tomat
Högrevsburgare med pommes & klassiska tillbehör
Rocky road med marshmallow, kolasås & glass -
Lördag
Lunch
Wallenbergare med klassiska tillbehör
Vegetariskt alternativMiddag
Grönsallad med fetaost och oliver
Helstekt kalventrecote med råstekt potatis, vitlökssmör & rödvinssky
Glass & bär -
Söndag
Lunch
Pasta bolognese med riven parmesan, basilika & svartpeppar
Vegetariskt alternativMiddag
Grönsallad med getost och betor
Fisksoppa på torskrygg, räkor & tomat, aioli och krutonger
Grand dessert
Meny vecka 22
-
Måndag
Lunch
Svartpepparbakad rostbiff med krämig potatissallad, picklad kålrot & rostad lök
Marinerad bärta ”chimichurri” med krämig potatissallad, picklad kålrot & rostad lökMiddag
Lufttorkad skinka, honungsmelon, ramslökspesto & nybakt bröd
Svensk gårdskyckling ”Caesar”, romansallad, parmesan, jalapeno & rostad färskpotatis
Jordgubbar & rabarber -
Tisdag
Lunch
Chili på Rocklundagris, tomat, choklad, picklad lök & basmatiris
Krämig spenat- och basilikapasta, kronärtskocka, pinjenötter, tärnad quornMiddag
Fetaostgratinerade rödbetor, spenat, rostade pumpakärnor
Halstrad fjordlax, vitvinssås med ramslök, kräftor, sparris & dillslungad färskpotatis
Vit chokladcreme smaksatt med kaffe, amaretto & kanderade nötter -
Onsdag
Lunch
Toscanska oxfärsbiffar med chili, tomat, kapris & oliv, gnocchi, färska örter
Tom kha gai på oumph, curry, kokosmjölk & citrongräsMiddag
Ugnsbakad lök med gruyere, getost, päron & valnötter
Flankstek ”Steak frites”, pommes frites, bearnaisessås, confitbakad tomat
Äpple, vanilj, calvados, kardemumma -
Torsdag
Lunch
Parmesangratinerad torskfilé- och lax, citronette, rostad tomat, räkor & fänkål
Bondomelett med chevre, bönor & sparrisMiddag
Skagen på räkor, dill & pepparrot, stenbitsrom, rostad brioche
Helstekt kalventrecote med tryffelsky, parmesanpuré & säsongens grönsaker
Nybakad chokladfondant, lättvispad grädde, chokladsmulor & bär -
Fredag
Lunch
Kött, kyckling & korvar, cole slaw, barbecuesås & rostad färskpotatis med rotfrukter
Marinerad bulgur, fetaost, harissayoghurt, sojafärskebabMiddag
Ingen servering
-
Lördag
Lunch
Ugnsbakad fjordlax med kall romsås, pressad gurka, dill & citron
Vegetarisk moussaka med sojafärs, potatis & aubergineMiddag
Bruschetta med italienskt lantbröd, tomat & mozzarella
Svensk gårdskyckling med sparrisrisotto, marsalasky & grillad kronärtskocka Choklad, hallon, kokos -
Söndag
Lunch
Schnitzel på Rocklundagris, råstekt potatis, sommarkål, ramslökspesto
Färska tortellini med svarta linser, tomat, basilika & riven parmesanMiddag
Skagenröra på räkor, pepparrot & dill, rågbröd, citron
Helstekt kalventrecote med potatisgratäng, rostade rotfrukter, rödvinssky
Vanilj, hjortron, mandel
Meny vecka 23
-
Måndag
Lunch
Chili på svensk gårdsgris serveras med picklad kålrabbi, syrad grädde, ångat ris & chorizo
Sojafärsbiffar med rökt tofu, odlad svamp & lök, rostad potatis & syrad gräddeMiddag
Ingen servering
-
Tisdag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Onsdag
Lunch
Kryddsotad kyckling med morotsraita, mango chutney, tomat & ångat basmatiris
Indisk gryta på bönor, oumph & grönsaker med mango och ångat risMiddag
Romansallad, caesardressing, bacon, krutonger och riven parmesan
Högrevsburgare med klassiska tillbehör
Glass med jordgubbar, rån och lättvispad grädde -
Torsdag
Lunch
Stekt fläsk med raggmunk & lingon
Stekt tofu & halloumi med raggmunkMiddag
Ost- och lökpaj med trädgårdsmästarsallad
Örtöverbakat lamm med vitlöksstekta medelhavsgrönsaker, rostad färskpotatis & rosmarinsky
Creme brylé, mangosorbet, färska hallon -
Fredag
Lunch
Ugnsbakad lax med dill- och kaprismajonnäs, kokt färskpotatis, ångade grönsaker
Fetaostgratinerade rödbetor, oumph, äppelchutney & kanderade valnötterMiddag
Ingen servering
Meny vecka 25
-
Måndag
Lunch
Oxfärsbiffar, fetaost, vitlöksstekta medelhavsgrönsaker, tomat- och rosmarinsky
Spagetti, tomat, basilika & mungbönsbollarMiddag
Marinerad sparris, krämig ramslöksdressing, parmaskinka & friterad mandelpotatis
Örtgrillat lamm, potatis- och jordärtskockgratäng, rosmarinsky & lättpicklade primörer
Färska jordgubbar, vaniljcreme & mandelmusli -
Tisdag
Lunch
Ångad torskfilé, rödbetor, kapris, persilja & brynt smör, potatispuré
Vegansk yakiniku på oumph med rostad sesam, spetskålsslaw med ingefära & soja, ångat basmatirisMiddag
Surkål, levain, lagrad ost
Schnitzel cordon bleu, emmenthaler, rökt skinka & stekt potatis
Choklad, havtorn, hasselnötter -
Onsdag
Lunch
Kryddsotad kyckling, romansallad, caesardressing, krutonger, bacon & rostad färskpotatis
Vegetarisk pytt i panna med quorn, potatis, lök & rökt tofu, inlagda rödbetor & stekt äggMiddag
Ingen servering
-
Torsdag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Fredag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
Meny vecka 26
-
Måndag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Tisdag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Onsdag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Torsdag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Fredag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
Meny vecka 31
-
Måndag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Tisdag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Onsdag
Lunch
Ingen servering
Middag
Schnitzel på gårdsgris, pommes frites & dragoncreme
Vegetarisk schnitzel, pommes frites & dragoncreme -
Torsdag
Lunch
Ingen servering
Middag
Tacos med klassiska tillbehör
Vegetariska tacos med klassiska tillbehör -
Fredag
Lunch
Panerad torsk med ärtor, morötter & blomkål, örtig gräddfilssås och kokt färskpotatis
Oumphbollar med bulgur, säsongens grönsaker & örtig gräddfilssåsMiddag
Kryddrostad fläskkarré, tzatziki, mojo rojo, bulgursallad & stekta grönsaker
Quorn, tzatziki, mojo rojo, bulgursallad & stekta grönsaker -
Lördag
Lunch
Marinerad pasta med rostade medelhavsgrönsaker, kyckling, oliv, kronärtskocka
Marinerad pasta med rostade medelhavsgrönsaker, mungbönsbollar, oliv, kronärtskockaMiddag
Hamburgerbuffé med klassiska tillbehör
-
Söndag
Lunch
Pasta carbonara med rimmat sidfläsk, lagrad italiensk hårdost & svartpeppar
Pad thai med glasnudlar, tofu, lime, jordnötter & grönsakerMiddag
Meny vecka 32
-
Måndag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Tisdag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Onsdag
Lunch
Ingen servering
Middag
Schnitzel på gårdsgris, pommes frites & dragoncreme
Vegetarisk schnitzel, pommes frites & dragoncreme -
Torsdag
Lunch
Ingen servering
Middag
Tacos med klassiska tillbehör
Vegetariska tacos med klassiska tillbehör -
Fredag
Lunch
Panerad torsk med ärtor, morötter & blomkål, örtig gräddfilssås och kokt färskpotatis
Oumphbollar med bulgur, säsongens grönsaker & örtig gräddfilssåsMiddag
Kryddrostad fläskkarré, tzatziki, mojo rojo, bulgursallad & stekta grönsaker
Quorn, tzatziki, mojo rojo, bulgursallad & stekta grönsaker -
Lördag
Lunch
Marinerad pasta med rostade medelhavsgrönsaker, kyckling, oliv, kronärtskocka
Marinerad pasta med rostade medelhavsgrönsaker, mungbönsbollar, oliv, kronärtskockaMiddag
Hamburgerbuffé med klassiska tillbehör
-
Söndag
Lunch
Pasta carbonara med rimmat sidfläsk, lagrad italiensk hårdost & svartpeppar
Pad thai med glasnudlar, tofu, lime, jordnötter & grönsakerMiddag
Meny vecka 33
-
Måndag
Lunch
Kebab på svensk lammfärs, bulgursallad, picklad lök & vitlökscreme
Sojafärskebab, bulgursallad, picklad lök & vitlökscremeMiddag
Kallrökt lax, pepparrot, färskost, forellrom
Helstekt kalventrecote, gremolata, rosmarinsky, örtpuré, bakad tomat & ruccola
Blåbärspaj & lättvispad vaniljgrädde -
Tisdag
Lunch
Bakad gårdsgris, äppelsky, persiljepotatis, fänkål- och citrussallad
Vegetarisk gryta på quorn, svamp & smålök, serveras med ris & västerbottencremeMiddag
Marinerade gulbetor, getost, krutong & frissésallad
Rimmad torsk, vitvinssås med ramslök, dillslungad potatis, majrova & sparris
Mörk chokladmousse med björnbär och karamelliserade nötter -
Onsdag
Lunch
Pepparstekt rostbiff med potatissallad, dillpesto, rostad lök & picklade grönsaker
Indisk gryta på bönor, oumph & grönsaker med mango och ångat risMiddag
Kräftskagen med gräslök, forellrom, dill & rågbröd
Fänkålsstekt biff, potatisgratäng, morot, dragon, hasselnöt & rödvinssky
Gräddfilspannacotta med ananas, lime & rostad kokos -
Torsdag
Lunch
Helbakad fjordlax med grön curry, wokade grönsaker, ingefära, koriander & ångat ris
Yakiniku på quorn, wokade grönsaker, ingefära, koriander & ångat risMiddag
Marinerade betor med getost, pumpakärnor & krutong
Örtstekt lamm med sydfransk grönsaksröra, rostad färskpotatis & rosmarinsky
Vit chokladmousse med hallonkompott & hackade mandelbiscotti -
Fredag
Lunch
Friterad kycklinglårfilé ”KFC”med pico de gallo, blue cheese, grillad citron & klyftpottais
Vegetarisk moussaka med sojafärs, aubergin & getostMiddag
Ingen servering
-
Lördag
Lunch
Ingen servering
Middag
Ingen servering
-
Söndag
Lunch
Ingen servering
Middag
Lax, pepparrot, citron, rågbröd
Örtgrillad kalv, biff & lamm med sydfransk grönsaksröra, rostade grönsaker & potatis
Chefs choice dessert
Meny vecka 34
-
Måndag
Lunch
Ragu på svensk mjölkko, gnocchi, rostad tomat, oliv & picklad svamp
Mungbönsbollar, gnocchi, rostad tomat, oliv & picklad svampMiddag
Melon, fetaost, lufttorkad skinka, sojarostade pumpakärnor
Rosmaringrillat lamm, risotto med gremolata, zucchini & parmesan, rostad kycklingbuljong med vitt vin & smör
Vaniljglass, rårörda skogsbär & sockerkakskrutonger -
Tisdag
Lunch
Rostad gårdsgris, curryremoulad, stekt färskpotatis, syrad kål & ingefärssenap
Vegansk yakiniku på oumph med rostad sesam, spetskålsslaw med ingefära & soja, ångat basmatirisMiddag
Lättrökt laxröra, pepparrot, dill, stenbitsrom & rågbröd
Helstekt kalventrecote, rostade höstgrönsaker, balsamicosky & potatispuré smaksatt med tryffel
Choklad, havtorn, hasselnötter -
Onsdag
Lunch
Kryddsotad kyckling, dragon- och parmesansås, ångat ris & citronrostade rotfrukter
Vegetarisk pytt i panna med quorn, potatis, lök & rökt tofu, inlagda rödbetor & stekt äggMiddag
Pintxos med spansk fårost, kronärtskocksmajonnäs, soltorkad tomat
Flankstek mojo rojo & mojo verde, rostade medelhavsgrönsaker & saltbakad färskpotatis
Crema Catalana, vanilj, kanel, apelsin -
Torsdag
Lunch
Örtbakad fjordlax med gubbröra, fläderlök, potatisstomp & krossad gurka
Svamppaj med rödlök, kronärtskocka, spenat & rostade oliverMiddag
Bakad rödbetssallad, kanderade valnötter, chevrecreme & levainkrutong
Helstekt hjortinnanlår, grönkål, rökt sidfläsk, jordärtskocksgratäng & rödvinssky
Mörk chokladfondant, hallonsås, färska bär & vit chokladyoghurt -
Fredag
Lunch
Kotlettrad från Rocklunda gård, dijon- och dragonkräm, råstekt potatis & grillad spetskål
Vetetortillas med chilisalsa, rostad majs, vegofärs, smulad tofu & korianderMiddag
Ingen servering
Meny vecka 35
-
Måndag
Lunch
Yakiniku på svenskt nötinnanlår, krämig kålsallad med sesam, groddar & ångat ris
Stiffado på sojafärs, oliver, färsk spenat, tomat & ångat risMiddag
Skummig svampcappucino, parmesanbakelse, tryffel, kantarell & sojaböna
Halstrad fjällröding ”mariniere”, blåmusslor, syrad spetskål & gräslöksolja
Blodgrapesorbet, creme brule smaksatt med vanilj & kanel -
Tisdag
Lunch
Gulasch på gårdsgris, kummincreme, paprika, lök & stekt gnocchi
Rödbeta- och oumph ”Bourguignon”, rökt tofu, svamp & smålökMiddag
Mozzarella, bakad gårdstomat, lufttorkad skinka & ramslöksolja
Helstekt kalventrecote, rostade höstgrönsaker, balsamicosky & potatispuré smaksatt med parmesan
Choklad, choklad, choklad -
Onsdag
Lunch
Ugnsbakad fjordlax med röd curry, wokade grönsaker, koriander, lime, pumpakärnor & groddar
Thailändsk gryta på quorn, kokosmjölk, grön curry & citrongräs, ångat basmatirisMiddag
Kronärtskocka, citron- och dragonkräm, hyvlad parmesan & friterad lök
Wallenbergare med rårörda lingon, brynt smör, färska ärter- och bönor, mandelpotatispuré
Yoghurt- och kardemummapannacotta, citruskokta skogsbär, pistage, mandel -
Torsdag
Lunch
Köttfärslimpa à la Lindström, rödlökscreme, sockersaltad kulpotatis & skysås smaksatt med färska örter
Vegetarisk caesarsallad med kryddrostad oumph, krutonger, rökt tofu & rostad potatisMiddag
Bakad gulbetssallad, kanderade valnötter, chevrecreme & levainkrutong
Svensk gårdskyckling med kryddbakad pumpa- och höstsvamp, potatispuré och rostad kycklingbuljong
Karamelliserad chokladmousse, passionsfrukt, hallon & brynt chokladkrisp -
Fredag
Lunch
Gryta på svensk högrev med kantareller, syltad lök, bacon, smetana & ångat ris
Färsk pasta med belugalinser, parmesan, färska örter & svartpepparMiddag
Bakad gulbetssallad, kanderade valnötter, chevrecreme & levainkrutong
Örtstekt kalventrecote, risotto, parmesan, fänkål, oliv & tomat
Blodgrapesorbet, grekisk yoghurt, krossade maränger & lemon curd -
Lördag
Lunch
Svensk gårdskyckling, rostade rotfrukter, färskpotatis, rödvinssky & parmesancreme
Thailändsk gryta på quorn, kokosmjölk, grön curry & citrongräs, ångat basmatirisMiddag
Meny vecka 36
-
Måndag
Lunch
Småländska isterband med inlagda rödbetor med pepparrot, örtstuvad potatis & senap
Spaghetti Bolognese på gula ärtor, tomat & örterMiddag
Fårostgratinerade gulbetor, schalottenlöksvinegrett, rostade pumpakärnor
Rosmaringrillad flankstek, örtig smörsås, hasselbackspotatis & rostade höstgrönsaker
Äppelpaj på svenska höstäpplen, vaniljsås & havrecrumble -
Tisdag
Lunch
Grillad kycklingfilé, linssallad med persilja, citron & bulgur, gurkyoghurt & rödvinssky
Mungbönsbollar, linssallad med persilja, citron & bulgur, gurkyoghurt & rödvinsskyMiddag
Svenska bönor, salsa romesco, citron, lufttorkad skinka
Helstekt kalventrecote, dragoncreme, pommes frites & romansallad med kaprisdressing
Vaniljglass med rårörda skogsbär och maränger -
Onsdag
Lunch
Svensk gårdsgris i sötstark tamarindsås med sesam & koriander, rostad broccoli, ångat ris & chili
Linguine med rostad broccoli, parmesan & röd chili, stekta vegobollar och örterMiddag
Skagenröra med hembakt rågbröd, citron, dill, stenbitsrom & pepparrot
Wallenbergare med rårörda lingon, brynt smör, färska ärter- och bönor, mandelpotatispuré
Chokladmousse smaksatt med espresso- och mandellikör, hallon, björnbär & rostad vitchoklad -
Torsdag
Lunch
Ugnsbakad fjordlax, sallad på bönor, potatis & dillpesto, örtagårdscreme & friterad lök
Thailändsk gryta på quorn, kokosmjölk, grön curry & citrongräs, ångat basmatirisMiddag
Rostad sallad på betor och kanderade valnötter, chevrecreme, levainkrutong
Helstekt biffrad med rosmarinstekt grönkål, rökt sidfläsk, jordärtskocksgratäng & rödvinssky
Vit chokladpannacotta smaksatt med tonkaböna, myltade hjortron & mandelskorpa -
Fredag
Lunch
Rostad gårdskyckling med zucchini, aubergine & paprika, fetaostyoghurt, saltbakad potatis
Oumph BBQ i vetetortilla, jalapenohummus, rostade grönsaker & bakad cocktailtomatMiddag
Ingen servering
Meny vecka 37
-
Måndag
Lunch
Laxwallenbergare med gröna ärtor, syrad gurka, brynt smörvinegrett, dill & potatispuré
Biff på bondböna med gröna ärtor, syrad gurka, brynt smörvinegrett, dill & potatispuré
Salmon ”Wallenbergare”, green peas, pickled cucumber, brown butter & dill
Vegetarian beef, green peas, pickled cucumber, brown butter & dillMiddag
Pumpasoppa, grillad svampmacka & kålsallad
Kalv, sojaböna, mandel, grillad citron, fänkål- och rödvinssås, smörsbakad potatis
Vanilj- och tonkamousse, citrussallad & krossad pistage
Pumpkin, mushroom & cabbage
Beef, soybean, almond, lemon & fennel
Vanilla, tonka bean, orange & pistachio -
Tisdag
Lunch
Dansk ”fläskestej” med sallad på rödkål, lök & äpple, gräddig skysås och sockersaltad potatis
Bärta med sallad på rödkål, lök & äpple, gräddig skysås och sockersaltad potatis
Danish ”fläskestej”, red cabbage, onion & apple
”Bärta”, red cabbage, onion & appleMiddag
”Meze”, vinbladsdolmar, tzatziki, oliver, fetaostcreme, bröd
Helstekt kalventrecote, gremolata, gnocchi, rostade medelhavsgrönsaker & marsalasky
Belgisk våffla, mörk choklad, lättvispad vaniljgrädde & färska bär -
Onsdag
Lunch
”Paella”, svensk gårdskyckling, saffranskokt ris, chorizo, grönsaker, rökt paprika & aioli
”Paella vego” saffranskokt ris, oumph, grönsaker, rökt paprika & aioliMiddag
”Tapas”, banderillas, salsa romesco, queso manchego, grillad sparris, bröd
Schnitzel på Rocklundagris, picklad gurksallad, spräckt rödvinssky & kaprissmör
Eton mess, hallon, vit choklad, mandel -
Torsdag
Lunch
Gryta på högrev med rostade rotfrukter, svamp & färsk backtimjan, potatispuré & saltgurka
Pasta bolognese på fermenterad ärta, tomat, rödvin & färska örter, parmesan &V svartpepparMiddag
Caesarsallad, picklad rotselleri, krutonger & knaprig, varmrökt skinka
Lamm, råstekt kronärtskocka, vita bönor, bakad lök, hasselbackspotatis & grillad paprikasky
Blåbärsfrangepan, vanilj, kanel, kardemumma -
Fredag
Lunch
Lax- och torsk bouillabaisse, blåmusslor, aioli, citron & fänkål
Grön curry med kokosmjölk, citrongräs, limeblad & quorn, ångat ris och korianderMiddag
Ingen servering
Meny vecka 38
-
Måndag
Lunch
Chili på fläskkarré, rostat majsris, grillad vetetortilla & myntayoghurt
Ugnsrostad spetskål & pumpa, hummus, bulgur med grönkål & myntaMiddag
Macka med kimchi, wrångebäcksost, majonnäs & dijon
Wallenbergare på kalv med klassiska tillbehör
Vaniljglass, chokladsås & maräng -
Tisdag
Lunch
Ingefärsbakad lax med grön curry, ångat ris & wokade grönsaker
Bärta med grön curry, ångat ris & wokade grönsakerMiddag
Gratinerad getost med betor, päron, kryddig mandel & honungsdressing
Svensk gårdskyckling, rostad hönsbuljong med majs & tryffel, svartkål och karamelliserad lök
Hallonpannacotta, limemarinerad ananas, krasse & lakritsfudge -
Onsdag
Lunch
Oxfärsbiff, basilikacreme, ljummen bulgursallad med persilja & grönkål, caponata
Ärtfärsbiff, basilikacreme, ljummen bulgursallad med persilja & grönkål, caponataMiddag
Caesarsallad, syrad rotselleri, levainkrutonger & ugnsrostad fläsksida
Bouillabaisse på lax- och torsk, musslor & räkor, aioli, örtslungad potatis, krutonger & fänkålssallad
Hasselnötsglass, bakade äppelklyftor & havrecrumble -
Torsdag
Lunch
Utskuren kotlettrad, odlad svamp, portvin, dragon- och citronrostade rotfrukter, stekt potatis
Pasta med odlad svamp, grönkål, rosmarin & riven peccorino romanoMiddag
Skagenröra på handskalade räkor, pepparot & dill, stenbitsrom
Lamm, råstekt kronärtskocka, vita bönor, savoykål, olivsky & potatisgratäng
Yoghurt, citron, maräng & krossade kakor -
Fredag
Lunch
Rostat kycklinglår, madrascurry, ångat basmatiris, mango chutney & sambalyoghurt
Stekt vegofärs med chili, hoisinsås, broccoli & thaibasilika, ångat ris & friterade cashewnötterMiddag
Ost, chark & grönt
Grillad entrecote, dragonaioli, oxsvanssky, confiterad tomat, örtrostade grönsaker & potatis
Glass, kolasås, passionsfrukt & riven choklad -
Lördag
Lunch
Biff stroganoff på svensk högrev och svamp, ångat ris & syrad grädde
Wokad quorn med grönsaker, soja, ingefära & ångat ris
PannkakaMiddag
Romansallad med krutonger, knaperstekt bacon & caesardressing
Hamburgare med klassiska tillbehör, rostad potatis
Vaniljpannacotta, bär & maränger -
Söndag
Lunch
Spagetti ”bolognese”, färska örter, parmesan & tomat
Spagetti ”bolognese”, sojafärs, färska örter, parmesan & tomatMiddag
Trädgårdsmästarsallad
Stekt gårdskyckling med gräddsås, gelé, syrad gurka & dillrostad potatis
Glass, sorbet & frukt
Meny vecka 39
-
Måndag
Lunch
Nattbakad gårdsgris, grillad lökkräm, sherrysky, råstekt potatis & balsamicorostad morot
Bakad rotselleri, höstsvamp, rostade jordärtskockor & grönsaksbiffMiddag
Rökt lax, senap, färskost, citron & fänkål
Hjortinnanlår, bönsallad med karl-johansvamp & pumpa, kaffesky & rårörda vinbär
Brownie, romtryffelglass & inkokta skogsbär -
Tisdag
Lunch
Skånsk kalops med morötter, kryddpeppar och inlagda rödbetor
Bärta med grön curry, ångat ris & wokade grönsakerMiddag
Harbecks ost- och lökpaj med trädgårdsmästarsallad
Confiterad fläsksida, chili- och sesamrostad kål, kimchimajonnäs, rostad bagarpotatis
Belgisk våffla, lättvispad grädde & rårörda jordgubbar -
Onsdag
Lunch
Stekt majskycklinglår, senapsrostade morötter, grönkål, kokos- tomatsås & basmatiris
Rödbetsbiffar med fetaost, linssallad, rostad potatis, grillad paprikasåsMiddag
Tapas selection, fänkålssalami, oliver, focaccia & vinbladsrullar
Kryddbakad röding, gulbetor, fänkålsallad, pollen & blåmusslor
Vaniljglass, myltade hjortron & mandelsbiskvier -
Torsdag
Lunch
Kalvstek med äppelcidersås, krossad gurksallad, persiljepotatis & gelé
Pasta med odlad svamp, dragonsås & hasselnötterMiddag
Sikaforsröra med hembakt rågbröd, stenbitsrom, gräslök & pepparrot
Biff ”café de Paris”, rostad tomatsallad, sparris, pommes frites & rödvinssky smaksatt med tryffel
Havtornspannacotta med färskost, vanilj & krossade kardemummaskorpor -
Fredag
Lunch
Schnitzel fylld med ost och alspånsrökt skinka, grön ärtsallad, kapris och skysås
Lasagne på sojafärs, tomat & aubergineMiddag
Ingen servering




Gäller: Under din vistelse hos oss