Diskare

5 juni 2024

Lediga jobb, Nyheter

Passionerad diskare – är det du eller någon du känner?

I rollen som diskare är du en viktig kugge i såväl kök som matsal.

Engagemang, effektivitet och ett gott humör är ett måste då arbetet många gånger är både varmt och fysiskt tungt.

Att du trivs med arbete i periodvis högt tempo är en grundförutsättning.

Det är viktigt att vi tillsammans har ett skönt klimat med skratt & utveckling men vi åsidosätter aldrig service, tempo eller kvalitet.

Vi söker dig som har följande kvalitéer:

 • Kunna se till att disken utförs på ett säkert, hygieniskt och smidigt sätt.
 • Noggrann, strukturerad & ordningsam. Allt har sin plats.
 • Kunna samarbeta med olika avdelningar.
 • Goda kunskaper i svenska
 • Servicekänsla
 • Förmåga att lyssna och ta till sig instruktioner.
 • Vilja att göra det lilla extra samt konsekvent och noggrann
 • Erfarenhet av liknande jobb är ett krav

Vi erbjuder:

 • Ett rullande schema där det är lika mycket kvällar som dagar och vid vissa toppar arbetar vi lite mer för att sedan vara lediga vid jul och sommar.
 • Friskvårdsbidrag
 • Utbildning
 • Härlig skärgårdsmiljö, trevliga arbetskompisar och en trygg arbetsmiljö med kollektivavtal.

Vi ligger ca 2,5 km från allmänna kommunikationer och arbetstiderna är varierande, varför det är en fördel om du har tillgång till egen bil.

Tjänsten är 100 % med start snarat omgående

Ansökan:
Vi tar enbart emot ansökningar via e-post till mikael.forssell@runo.se. Ange Diskare i ärenderaden. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka snarast.
Välkommen med din ansökan till kökschef Mikael Forssell.

Du som söker samtycker i samband med din ansökan till att Runö Möten & Events får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Runö Möten & Events

Välkommen till vår halvö

Runö Möten & Events hotell- och konferensanläggning ligger vackert beläget på en egen halvö i Åkersberga, 3 mil norr om Stockholm. Vi har 220 hotellrum, en eventhall på 800 kvm och ett 30-tal mötesrum. En restaurang och gott om ytor för umgänge. Allt omgivet av fantastiska skärgårdsnära omgivningar. Vi tycker att alla möten oavsett antal deltagare är en stor händelse och sätter värdskapet i fokus för både stora och små möten och events. Vår familjära känsla trots den stora verksamheten, variationen av arrangemang och den vackra natursköna arbetsmiljön, det är det våra medarbetare värdesätter mest.

Lediga jobb

Har du frågor om jobbet?

Kontakta Mikael Forssell, Kökschef, via e-post: mikael.forssell@runo.se eller tel. 08-555 380 27. På hemsidan kan du läsa mer om vår hotell- och konferensanläggning. Här får du bland annat inblick i vårt hållbarhetsarbete, vårt varierade utbud och dom många möjligheter vi erbjuder våra gäster. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Om oss

Lediga jobb

Vilka är vi?

Läs om vår verksamhetsidé och värdegrund som vi vill att du delar. Ideella Föreningen LO:s folkhögskola Runö är huvudman för Runö folkhögskola, Runö Folkhögskola & Utvecklingscentrum och hotell- och konferensanläggningen Runö Möten & Events. Föreningen har sitt säte på en egen halvö utanför Åkersberga, vi har funnits här sedan 1952. Vi är idag totalt ca 60 anställda.

Om Runö