En vacker bok som tack

20 oktober 2023

Runötipset

Med en presentshop fylld av leksaker, porslin, hudvård, konst och böcker hittar du alltid något till dig själv eller din vän.

Presentshop

Gåvor till dig & andra

Glömt en tröja, saknar ett smycke eller är det dags att unna dig något extra? I presentshopen hittar du små räddare i nöden, mjukdjur, keramik och mycket mer.

Presentshop

Lokala konstnärer

Vi samarbetar med flera lokala konstnärer och keramiker. Missa inte de vackra kopparna med motiv från naturen och djuren.

Konst i de nya hotellrummen

Historien bakom konstverket

Vid en större renovering sökte vi efter ett konstverk som var något alldeles extra och kontaktade vi en lokal matbloggerska och fotokonstnär, Annelie Andersson. För henne berättade vi om vår verksamhet, våra värderingar, naturen omkring oss och vår historia.

Resultatet blev detta! En tavla där hon fångat vår historia och våra värden på ett fantastiskt sätt. Vi säljer dessutom prints av motivet i originalstorlek och ett konstkort i vår receptionen. Missa inte det nästa gång du besöker oss!

Presentshop

Inspiration & Bakverk

Anneli Anderssons böcker har fått flera fina utmärkelser, nomineringar och recentioner och är helt fantastiska att bara bläddra i. För att inte tala hur det smakar….

Presentshop

En hälsning till någon du bryr dig om

Gör någon glad, överraska dina nära och kära med en hälsning på ett riktigt vykort. För visst minns du hur man gjorde förr? Här med ett motiv skapat från våra värden som mötesplats.

Presentshop

Titta in…

Missa inte ett besök i vår presentshop, här finns gott om gåvor och ofta även godsaker våra egna kockar producerat.