Kock

15 januari 2024

Lediga jobb, Nyheter

Vi söker en passionerad kock – är det du eller någon du känner?

Vi söker dig som tycker om att jobba med förstklassiga råvaror och skiftande menyer. Du har flerårig erfarenhet från restaurangkök, älskar hantverket och att med stor omsorg tillaga dagens råvaror. 

I arbetsuppgifterna ingår arbete vid lunch, middag och ibland matlagningskurser & andra event.

Det är viktigt att vi tillsammans har ett skönt klimat med skratt & utveckling men vi åsidosätter aldrig service, tempo eller kvalitet.

Vi tror att du:
Vill laga och presentera varierad mat som motsvarar våra gästers förväntningar. Bidra till en härlig, glad och positiv miljö på arbetsplatsen. Bidra till att din avdelning når uppsatta mål och hjälpa till med att köket arbetar i enlighet med våra standards och riktlinjer.

Vi söker dig som har:

  • En relevant utbildning.
  • Minst 2 års erfarenhet av arbete i restaurangkök. Meriterande om du jobbat på konferensanläggning
  • Goda mat och råvarukunskaper.
  • Behärskar svenska i tal och skrift.
  • Vilja att göra det lilla extra samt konsekvent och noggrann

Vi erbjuder:

  • Ett rullande schema där det är lika mycket kvällar som dagar och vid vissa toppar arbetar vi lite mer för att sedan vara lediga vid jul och sommar.
  • Friskvårdsbidrag
  • Utbildning
  • Härlig skärgårdsmiljö, trevliga arbetskompisar och en trygg arbetsmiljö med kollektivavtal.

Vi ligger ca 2,5 km från allmänna kommunikationer och arbetstiderna är varierande, varför det är en fördel om du har tillgång till egen bil.

Tjänsten är 100 % med start snarat omgående

Ansökan:
Vi tar enbart emot ansökningar via e-post till mikael.forssell@runo.se. Ange Kock i ärenderaden. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka snarast.
Välkommen med din ansökan till kökschef Mikael Forssell.

Du som söker samtycker i samband med din ansökan till att Runö Möten & Events får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Runö Möten & Events

Välkommen till vår halvö

Runö Möten & Events hotell- och konferensanläggning ligger vackert beläget på en egen halvö i Åkersberga, 3 mil norr om Stockholm. Vi har 220 hotellrum, en eventhall på 800 kvm och ett 30-tal mötesrum. En restaurang och gott om ytor för umgänge. Allt omgivet av fantastiska skärgårdsnära omgivningar. Vi tycker att alla möten oavsett antal deltagare är en stor händelse och sätter värdskapet i fokus för både stora och små möten och events. Vår familjära känsla trots den stora verksamheten, variationen av arrangemang och den vackra natursköna arbetsmiljön, det är det våra medarbetare värdesätter mest.

Lediga jobb

Har du frågor om jobbet?

Kontakta Mikael Forssell, Kökschef, via e-post: mikael.forssell@runo.se eller tel. 08-555 380 27. På hemsidan kan du läsa mer om vår hotell- och konferensanläggning. Här får du bland annat inblick i vårt hållbarhetsarbete, vårt varierade utbud och dom många möjligheter vi erbjuder våra gäster. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Om oss

Lediga jobb

Vilka är vi?

Läs om vår verksamhetsidé och värdegrund som vi vill att du delar. Ideella Föreningen LO:s folkhögskola Runö är huvudman för Runö folkhögskola, Runö Folkhögskola & Utvecklingscentrum och hotell- och konferensanläggningen Runö Möten & Events. Föreningen har sitt säte på en egen halvö utanför Åkersberga, vi har funnits här sedan 1952. Vi är idag totalt ca 60 anställda.

Om Runö
Arbeta i restaurangendessertbuffé efter middagen