Arbeta hos oss

Vår familjära känsla trots den stora verksamheten, variationen av arrangemang och den vackra natursköna arbetsmiljön, det är det våra medarbetare värdesätter mest.

Runö Möten & Events stora hotell- och konferensanläggning ligger vackert beläget, omgivet av vatten, på en egen halvö i Åkersberga, 3 mil norr om Stockholm. Här älskar vi möten i alla dess former, stora som små, konferens & fest. Servicen, energin och alla minnesvärda möten gör vår mötesplats till en inspirerande plats att arbeta på. Vi har sjysta villkor och bryr oss om såväl arbetsmiljö som naturen omkring oss.

Totalt är vi cirka 25 personer anställda på Runö Möten & Events. Vi försöker uppnå en jämn könsfördelning och ser etnisk och kulturell mångfald som något positivt. Vi arbetar löpande med kompetensutveckling och utveckling av verksamheten i allmänhet.

På Runö följer vi Arbetsgivaralliansens branschavtal ”Utbildning och Folkbildning, avtalsområde Skola/Utbildning”.

Nu söker vi:

 • Skiftledare restaurang

  Nu söker vi en skiftledare till vår restaurang som har servicen i sitt DNA som med sitt eget unika jag skapar personliga gästupplevelser och arbetsglädje. Du arbetar på ett strukturerat sätt, är en stark lagspelare och tar dig an arbetsuppgifterna med driv & kraft. Har öga för kvalité samt de små detaljerna. Har du klipp i steget, brinner du för service, god mat och dryck och vill utvecklas med oss, tveka inte att söka.
  Läs mer här
 • Servis med gästupplevelse, service & värdskap i fokus

  Nu söker vi en Servitris/Servitör som har servicen i sitt hjärta och tar sig an arbetsuppgifterna med driv & kraft. Du arbetar på ett strukturerat sätt och är en stark lagspelare samtidigt som du behöver kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du har öga för kvalité samt de små detaljerna. En förmåga att snabbt ställa om vid oförutsedda händelser och att kunna behålla lugnet under stressiga situationer, är en grundförutsättning för att lyckas i denna fartfyllda verksamhet. Är det du? Läs mer och ansök här!
  Läs mer här
 • Kock med råvara och smak i fokus

  Är du vår nästa kock? Vi söker dig som tycker om att jobba med förstklassiga råvaror och skiftande menyer på en stor hotell- och konferensanläggning naturskönt beläget i Åkersberga.
  Läs mer här