Arbeta hos oss

Vår familjära känsla trots den stora verksamheten, variationen av arrangemang och den vackra natursköna arbetsmiljön, det är det våra medarbetare värdesätter mest.

Runö Möten & Events stora hotell- och konferensanläggning ligger vackert beläget, omgivet av vatten, på en egen halvö i Åkersberga, 3 mil norr om Stockholm. Här älskar vi möten i alla dess former, stora som små, konferens & fest. Servicen, energin och alla minnesvärda möten gör vår mötesplats till en inspirerande plats att arbeta på. Vi har sjysta villkor och bryr oss om såväl arbetsmiljö som naturen omkring oss.

Totalt är vi cirka 25 personer anställda på Runö Möten & Events. Vi försöker uppnå en jämn könsfördelning och ser etnisk och kulturell mångfald som något positivt. Vi arbetar löpande med kompetensutveckling och utveckling av verksamheten i allmänhet.

På Runö följer vi Arbetsgivaralliansens branschavtal ”Utbildning och Folkbildning, avtalsområde Skola/Utbildning”.

Nu söker vi:

 • Servis med gästupplevelse, service & värdskap i fokus

  Vi söker en Servitris/Servitör som har servicen i sitt hjärta och tar sig an arbetsuppgifterna med driv & kraft. Du arbetar på ett strukturerat sätt och är en stark lagspelare samtidigt som du behöver kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du har öga för kvalité samt de små detaljerna. En förmåga att snabbt ställa om vid oförutsedda händelser och att kunna behålla lugnet under stressiga situationer, är en grundförutsättning för att lyckas i denna fartfyllda verksamhet. Är det du? Läs mer och ansök här!
  Läs mer här
 • Extrapersonal till receptionen

  Har du erfarenhet av hotellbranschen, är serviceinriktad, sprudlar av energi och vill arbeta extra i vår reception?
  Läs mer här
 • Extrapersonal restaurang

  Nu behöver vi stärka vårt team och söker extrapersonal till vår restaurang. Tycker du om att bidra till att ge gästen den bästa upplevelsen, brinner för service och har en stolthet för kvalitét och är noggrann. Tveka då inte, utan skicka in din ansökan till oss snarast.
  Läs mer här
 • Extrapersonal till vår städavdelning

  Tycker du om städarbete och har en stolthet för kvalitét och renlighet. Tveka då inte, läs vår platsannons här.
  Läs mer här