Arbeta hos oss

Vår familjära känsla trots den stora verksamheten, variationen av arrangemang och den vackra natursköna arbetsmiljön, det är det våra medarbetare värdesätter mest.

Runö Möten & Events stora hotell- och konferensanläggning ligger vackert beläget, omgivet av vatten, på en egen halvö i Åkersberga, 3 mil norr om Stockholm. Här älskar vi möten i alla dess former, stora som små, konferens & fest. Servicen, energin och alla minnesvärda möten gör vår mötesplats till en inspirerande plats att arbeta på. Vi har sjysta villkor och bryr oss om såväl arbetsmiljö som naturen omkring oss.

Totalt är vi cirka 25 personer anställda på Runö Möten & Events. Vi försöker uppnå en jämn könsfördelning och ser etnisk och kulturell mångfald som något positivt. Vi arbetar löpande med kompetensutveckling och utveckling av verksamheten i allmänhet.

På Runö följer vi Arbetsgivaralliansens branschavtal ”Utbildning och Folkbildning, avtalsområde Skola/Utbildning”.

Nu söker vi:

 • Extrapersonal till vår städavdelning

  Tycker du om städarbete och har en stolthet för kvalitét och renlighet. Tveka då inte, läs vår platsannons här.
  Läs mer här
 • Kock med råvara och smak i fokus

  Är du vår nästa kock? Vi söker dig som tycker om att jobba med förstklassiga råvaror och skiftande menyer på en stor hotell- och konferensanläggning naturskönt beläget i Åkersberga.
  Läs mer här
 • Hovmästare med gästupplevelse, service & värdskap i fokus

  Nu söker vi en hovmästare till vårt team. Har du servicen i ditt hjärta och tar dig an arbetsuppgifter med driv & kraft?
  Läs mer här