Vi rekryterar

Arbeta hos oss

Vår familjära känsla trots den stora verksamheten, variationen av arrangemang och den vackra natursköna arbetsmiljön, det är det våra medarbetare värdesätter mest.

Runö Möten & Events stora hotell- och konferensanläggning ligger vackert beläget, omgivet av vatten, på en egen halvö i Åkersberga, 3 mil norr om Stockholm. Här älskar vi möten i alla dess former, stora som små, konferens & fest. Servicen, energin och alla minnesvärda möten gör vår mötesplats till en inspirerande plats att arbeta på. Vi har sjysta villkor och bryr oss om såväl arbetsmiljö som naturen omkring oss.

Totalt är vi cirka 25 personer anställda på Runö Möten & Events. Vi försöker uppnå en jämn könsfördelning och ser etnisk och kulturell mångfald som något positivt. Vi arbetar löpande med kompetensutveckling och utveckling av verksamheten i allmänhet.

På Runö följer vi Arbetsgivaralliansens branschavtal ”Utbildning och Folkbildning, avtalsområde Skola/Utbildning”.

Nu söker vi:

  • Extrapersonal till receptionen

    Har du erfarenhet av hotellbranschen, är serviceinriktad, sprudlar av energi och vill arbeta extra i vår reception?
    Läs mer här
  • Husfru

    Vi rekryterar! Just nu söker vi en husfru som har sprudlande energi och servicen i sitt hjärta. Vi söker dig som har ett öga för kvalitét och detaljer, ett ledarskap med driv och värme, ett strukturerat arbetssätt och är en stark lagspelare.
    Läs mer här