Harmoniska nyheter

5 september 2023

Nyheter

Som vi älskar att uppgradera våra hotellrum! I sommar fick ytterligare 25 hotellrum ny färg på väggarna, vackra lampor, ny konst och möbler med mjuka härliga linjer. Tidigare i år avslutade vi dessutom renoveringen av det sista rödputsade huset. Det betyder att alla 80 hotellrum intill naturreservatet har renoverats de sista åren och vi kan ge oss på nya spännande projekt.

Ny interiör på hotellet

Vi vill inget hellre än att du ska trivas som gäst hos oss. Det betyder att det inte bara är maten och upplevelsen i våra mötesmiljöer som är viktig. Självklart ska du må gott även när du kryper upp i ditt hotellrum framåt kvällen. Därför är vi glada att många av våra 200 hotellrum har renoverats med nya färgsättningar, möbler och konst på väggarna.

Samarbetspartnern och inredaren i detta projekt är vald med omsorg. För Widén design & inredning är hållbarhet och miljö en viktig del i arbetet.

Välkommen hem till oss!

Hotellfakta
  • 244 bäddar
  • 220 hotellrum
  • 196 enkelrum
  • 8 dubbelrum superior
  • 16 dubbelrum
  • Restaurang
  • Pool & Gym
Hotellrum Stabbläggaren (2)Hotellrum RM&E H5 (6)

Hotell

Stilfullt & Bekvämt

De 244 bäddarna är fördelade på 9 olika hotellhus och tre olika hotellrumskategorier; enkelrum, dubbelrum och dubbelrum superior. Alla hotellrum har helkaklade badrum med golvvärme, sängar i bra kvalité, en arbetsplats och i våra åtta superiorrum finns dessutom en loungedel med en bäddbar soffa.

Mer om hotellet
Widen (3)Widen (1)

Samarbeten

Designern som gör dröm till verklighet

Fanny som driver Widén design & inredning är lyhörd för våra önskemål. Samarbetet har fördjupats under senare år då vi ser över fler och fler miljöer på Runö Möten & Events.

Widén design & inredning arbetar med tillverkare och producenter som har ett professionellt arbetssätt gällande hållbarhet och miljö.

Träinredningen är svensktillverkad från ett snickeri i Tibro. Det betyder minskad transportkostnad och miljöutsläpp. Även underleverantörerna har godkända avtal.

Textiler kommer från certifierade agenter, vilka är seriösa i sitt val av produkter och tillverkning. Många av textilierna är producerade av återvunnet material. Importerna kommer både från Sverige och europa.

Möbler och inredning till en hotellmiljö kräver en hög slitstyrka och kvalité vilket innebär en lång hållbarhet. Produkterna från Widén håller i många år och vi kombinerar gärna de nya med befintlig inredning så ofta det går.