Gymmet – nytt, fräscht & hållbart

23 mars 2023

Nyheter

Det 100 kvm stora gymmet med panoramafönster ut mot Åkers kanal har ny utrustning, väggfärg och ett bra golv för träning. Gymmet används flitigt av våra gäster och är minst lika populärt som den angränsade poolen.

HantlarTräningsmaskiner

nyheter

Nytt gym för en bättre hälsa

Kom ihåg träningskläderna till nästa besök hos oss. Gymmet är renoverat med ny högkvalitativ utrustning. Här kan du använda hantlar, Kettlebells, skivstänger, motionscykel, löpband, crosstrainer, en multistation och pilatesbollar från Casall PRO.

Vare sig du vill träna funktionellt, styrka eller konditionsträning, i grupp eller själv så har vi utrustningen för dig. Välkommen in på ett pass!

Träning & Hälsa

Utrustning från Casall PRO

Vår samarbetspartner Casall PRO skapar sina produkter med en unik kombination av fyra hörnstenar: Design, Funktion, Kvalitet och Etik. De arbetar efter devisen att leverera överlägsen kvalitet samtidigt som de minskar sin miljöpåverkan. Man arbetar även med att förbättra produkterna genom materialval och med ett fokus på en ökad hållbarhet – både för produktens livslängd men också sett till miljöpåverkan.

Aktuellt hos oss