Sommar, drivved och badande damer

21 maj 2024

Nyheter

Vårens sista konstutställning är som en glad sommarvind. På väggarna i Runö Möten & Events Café hänger Ami Sandströms levnadsglada konst. Små tavlor av badande damer och större verk skapade av drivved.

Åkersbergakonstnären Ami Sandströms tanter är väl kända inslag i det svenska konstlivet. De naturella, livsbejakande kvinnorna, målade i färgsprakande akryl har nått ut till en bred publik med sin vitalitet, gränsöverskridning och med sprudlande humor. Ami målar även naturmotiv på drivved, arbetar i fritt broderi och på senare år även med återbrukskonst. Hon är autodidakt och har målat på heltid sedan början av -90 talet. Utställningarna är många, de flesta i Stockholms-trakten och i Roslagen, men även på gallerier runtom i landet.

Besök utställningen fram till den 19 juni 2024. Slå en signal på 08- 555 380 00 för aktuella öppettider.

Privat konstvisning

Möt konsten hos oss

Att dras med i historien och tillsammans titta på konsten som pryder vår hotell- och konferensanläggning är alltid en fantastisk upplevelse. Här hänger den inte bara som tavlor på en vägg. Konsten pryder dessutom utomhusmiljön och skulpturer kan dyka upp när du minst anar det. Vi gör vi konsten tillgänglig för alla och håller gärna i konstvisningar för de grupper som besöker oss. Missa inte det!

Kontakta oss