Betong&stång på besök 24 november

5 november 2023

Nyheter, Runötipset

Beskåda, beundra eller kanske inhandla en julgåva från Betong&stång fredagen den 24 november. På plats i vår lobby visar man upp sina olika typer av inredningsdetaljer för inom- och utomhusbruk i betong, stål, krom, rostigt järn och mycket mer.

Pop-up shop 24 november

Betong&stång inreder hemmet

Betong&stång är en lokal entreprenör som skapar inredning i material som betong, rostigt järn, krom och mycket mer. På plats visar man upp en del av sortimentet som passar för årstiden och att vi med raska steg närmar oss jul, som en rostig julgran, ljusstakar, armaturer, ljus- och marschallhållare m.m.

Frossa i läckra ting i vår lobby fredagen den 24 november. Betong&stång finns på plats i samband med Fredagslunchen som serveras 11:30 – 13:30. Pris 145 kr.

Mer om Betong&stång

restaurang

Julmiddag

Decembers bästa tillfälle att njuta av en god middag, skönt barhäng i en härlig miljö nära dig. Får vi locka med med goda cocktails och en vällagad fyrarättersmiddag med smak av jul?

Mer om middagen

restaurang

Fredagslunchen

Välkommen på fredagslunch. Titta in eller boka bord på mellan 11:30 – 13:30 varje fredag.

Vad blir det för mat?

Ensam julgran söker klappar

Dela med dig av julglädjen

Under ditt besök på Runö Möten & Events har du chans att lägga en klapp under julgranen. En klapp som kommer delas ut före jul till barn i Österåker som behöver lite extra stöd kring jul. Läs mer om hur du kan stötta insamlingen här. Julgranen finns i vår lobby mellan den 24 november och 15 december.

Mer om julklappsinsamlingen

Aktuellt hos oss