Smycken från IOAKU

23 november 2022

Runötipset

Julgåvor från det prisbelönta varumärket IAOKU av den svenska designern Fanny Ek.

Frossa i vackra smycken från IOAKU i vår lobby fredagen den 2 december. De finns på plats i samband med Fredagslunchen som serveras 11:30 – 13:30. Pris 135 kr.

AW 22 IOAKU PHOTOSHOOT01IOAKU - BY SANDRA HUMER

pop-up shop 2 december

Personligt uttryck med IOAKUs vackra smycken

Varje produkt har fått sin personliga touch från Fannys kreativitet, konst och hantverk. Det är sofistikerad elegans med en unik stil i en look som inspirerats både av det förflutna och av framtiden. Smyckenas moderna former skapar ett starkt unikt utseende som är igenkännligt som vackert och kraftfullt.

Namnet IOAKU – ”I Oak You” kommer från Fannys längtan efter att skapa konst som människor borde bära. Hennes svenska efternamn ”Ek” blir ”Oak” på engelska vilket gör namnet till en naturlig betydelse för att uppfylla denna önskan. ”I OAK U” ”Jag EKAR dig”.

pop-up shop 2 december

Glimrande från IOAKU

Besök IOAKUs pop-up shop i vår lobby mellan 11.30 och 14.00 den 2 december.

Här hittar du gåvor till dig själv och de du bryr dig om. Förlora dig i vackra ting och passa på och köp dina julklappar.

Mer om IOAKU

restaurang

Julbord

Ett julbord med klassiska rätter, hemlagade av fina råvaror serveras i restaurangen den 2 december från klockan 18:00. Boka bord redan idag!

Mer om julbordet

restaurang

Fredagslunchen

Välkommen på fredagslunch. Titta in eller boka bord på mellan 11:30 – 13:30 varje fredag.

Till erbjudandet

Ensam julgran söker klappar

Dela med dig av julglädjen

Under ditt besök på Runö Möten & Events har du chans att lägga en klapp under julgranen. En klapp som kommer delas ut före jul till barn i Österåker som behöver lite extra stöd kring jul. Läs mer om hur du kan stötta insamlingen här. Julgranen finns i vår lobby mellan den 28 november och 15 december.

Mer om julklappsinsamlingen

Aktuellt hos oss