Vilket gott slut!

23 december 2022

Nyheter

Hösten blev precis som vi drömt om. Hektisk, fullbokad och alldeles alldeles underbar!

Våra lokaler har fyllts av liv, möten och festligheter. De stora grupperna har avlöst varandra i eventlokalen Runöhallen, små konferenser, många utbildningar och flera julbord. Dessutom har festmiddagar och bröllop förgyllt våra dagar och kvällar här på Runö Möten & Events. Parallellt med alla gästupplevelser arbetas det hårt bakom kulisserna för att förfina anläggningen varje dag. Häng med på den resan här på hemsidan under året som kommer!

Julens Öppettider

Vi finns här för dig

Bokningen är öppen som vanligt under mellandagarna och efter trettonhelgen välkomnar vi 2023 års första gäster.

Kontakta oss
KlapparKlappar (9)

Ensam julgran söker

Lyckad insamling

Årets insamling kan ha blivit en av årens bästa. Vackert inslagna klappar till barn i alla åldrar. Majblomman som var hos oss och sorterade gåvor var extra glada för alla paket till de lite äldre barnen. Något som det tidigare varit lite tunt med.

Det är ett stort antal familjer som varje år kontaktar Majblomman och ber om stöd inför julen. Julmat och klappar under granen är en dröm för oss alla men svårare att nå då och då. Majblomman berättar om hur värdefull insamlingen är för familjerna och jag tror att ni alla kan förstå.

En del av glädjen i detta är också hur företagare och privatpersoner går ihop för att stötta tillsammans. Utöver alla privata gåvor är det Åkersberga växtförsäljning, ICA, Berga Secondhand, Svenska Kyrkan i Österåker, Majblomman i Österåker och vi på Runö Möten & Events som tillsammans stöttar med det vi kan för en glädjefylld jul. Varmt tack alla ni som varit delaktiga!

Åkers kanal i vinterskrudJul i restaurangenJulbord på Runö Möten & Events

Aktuellt hos oss