Hållbart & Hälsa

1 maj 2023

Nyheter

För oss är hållbarhet viktigt i alla led. Att våra gäster har tillgång till ett gym som inbjuder till och ger möjlighet till att träna bra under sin vistelse hos oss är en självklarhet.

Och bli inte överraskad när du ser personal kliva ut från gymmet. Vi värnar om människan och uppmuntrar förstås även personalen att nyttja träningsmöjligheterna. – Jag tar varje tillfälle jag får att locka personalen till ett hälsosamt liv, säger Camilla, Runö Möten & Events platschef.

Det 100 kvm stora gymmet med panoramafönster ut mot Åkers kanal har ny utrustning, väggfärg och ett bra golv för träning.

De globala målen

Hållbar hälsa

På Runö Möten & Events arbetas det ständigt med våra miljömål och ett brett hållbarhetsarbete sker dagligen. Vi har valt att prioritera tre av de globala målen lite extra – ett av dom är god hälsa och välbefinnande.

God hälsa är en grundläggande förutsättning för människors möjlighet att nå sin fulla potential och att bidra till samhällets utveckling. Människors hälsa påverkas av ekonomiska, ekologiska och sociala faktorer och mål 3 inkluderar alla dimensioner och människor i alla åldrar.

Mer om de globala målen

Träning & Hälsa

Utrustning från Casall PRO

Tillsammans med vår samarbetspartner Casall PRO har vi uppdaterat gymmet. De skapar sina produkter med en unik kombination av fyra hörnstenar: Design, Funktion, Kvalitet och Etik. De arbetar efter devisen att leverera överlägsen kvalitet samtidigt som de minskar sin miljöpåverkan. Man arbetar även med att förbättra produkterna genom materialval och med ett fokus på en ökad hållbarhet – både för produktens livslängd men också sett till miljöpåverkan.

Till casall

Aktuellt hos oss