Inspirationsfrukost 22 september

21 augusti 2023

Miljö, Nyheter

INSPIRATIONSFRUKOST – på temat hållbart
När hållbara miljöinvesteringar bidrar till bättre drift, bygger varumärke och inte minst gör dig till en attraktiv arbetsgivare!

Det har länge funnits en hög förväntan på företags hållbarhetsarbete. Skillnaden idag är att vi förväntar oss att hållbarhetsinitiativen inte bara är genuina utan även djupt förankrad i företagets värdegrund. Men hur når man dit? Vi har bjudit in några inspirerande talare som påverkat sin bransch genom en tydlig vision och starka värderingar.

Vi på Runö Möten & Events bjuder in till en inspirationsfrukost för att inspirera andra verksamheter i deras hållbarhetsresa.

Välkommen till en inspirationsfrukost på temat hållbart

Vi ses i Runö Möten & Events Café klockan halv åtta för kaffe och smörgås. Mellan 8:00 – 9:30 tar du del av flera berättelser som vittnar om hur enkelt det är att förändra verksamheten till det bättre. Några ögonöppnare och konkreta tips på hur du kan förbättra hållbarhetsarbetet oavsett om du är en stor fastighetsägare, liten företagare, restaurangägare eller eventarrangör.

Efter seminariet är du välkommen att bolla dina funderingar med Mats som är ansvarig för fastigheterna på Runö Möten & Events, Camilla, Carola och Niklas.

Självklart är du välkommen att stanna kvar och arbeta i vår lobbybar under dagen. Lunch finns att köpa i restaurangen från 11:30.

Anmäl dig via formuläret längre ner på sidan

Program 22 september
  • Frukostmingel från klockan 7:30
  • Camilla Bäckström, om värdefulla förändringar för besöksnäringen
  • Carola Magnusson, grundare och VD på Stora Skuggans Värdshus, om restaurangen med hållbara kretslopp
  • Niklas Axelsson, VD på Bioteria, berättar om hur fastighetsnära bioteknik kan skapa värde för verksamheten
Bakterier2Prisutdelning Hållbarhet

Camilla Bäckström

Om Runö Möten & Events hållbarhetsresa

Efter att vi på Runö Möten & Events tilldelades de prestigefyllda priset ”Årets hållbarhetsinitiativ” har vi sett ett stort intresse för våra hållbara lösningar. Därför vill vi dela med oss av vår kunskap och erfarenhet och berätta om hur våra miljöinvesteringar har förbättrat verksamheten. Vägen dit har handlat om stora policyfrågor till smarta val vid inköp. Vi kommer dessutom att prata frågor som personalvård, företagsutveckling och om vikten av att alla arbetsgivare drar sitt strå till stacken.

Nyfiken på priset Årets Hållbarhetsinitiativ? Klicka på länken till pressreleasen här nedanför.

Läs pressreleasen här

Carola Magnusson

Om restaurangen med hållbara kretslopp

Carola Magnusson, grundare och VD på Stora Skuggans Värdshus – restaurangen med hållbara kretslopp. Carola startade sin verksamhet under 1990-talet och driver idag flera restauranger och ett bageri. Allt tillagas med väl valda råvaror för att främja mångfalden. Carola utbildar dessutom inom ekologi och matlagning. Under detta seminarium får du höra om hennes drivkraft och passion för hållbar matlagning – 30 års erfarenhet på 15 minuter.

DSCF5920-COMP-EditBIOTERIA Grade 01.00 05 05 00.Still002

Niklas Axelsson

Bioteria berättar om fastighetsnära bioteknik och hur de skapar värde för verksamheten

Bioteria är ett modernt bioteknikföretag som ägnat de senaste 25 åren åt att utveckla miljövänliga lösningar för fettproblem och effektiv waste management – lösningar som samtidigt eliminerar hela den kedja av samhälls- och miljöproblem som följer i fettets spår. Genom att biokonvertera kan en verksamhet inte bara minska sin miljöbelastning utan även sänka kostnader och minska driftstörningar.

Inspirationsfrukost

Fredagen den 22 september klockan 07:30 – 09:30
Runö Möten & Events, Näsvägen 100 i Åkersberga

*” anger obligatoriska fält

Kontakta oss

Har du några frågor? Kontakta oss på: 08-555 380 00 eller marknad@runo.se

Välkommen med din anmälan!

Hidden
No Show-avgift*
Det finns ett begränsat antal platser.
En No Show-avgift om 250 kr debiteras för utebliven närvaro eller avanmälan senare än 12 timmar före seminariestarten
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.