Visningsresa – med fokus besöksnäring

20 december 2023

Nyheter

Vill du arbeta med service och spännande möten mellan människor i den bransch som sysselsätter flest människor på en global nivå och är en betydelsefull och växande näring i Sverige, Roslagen och så även i Österåkers kommun? Följ med på vår visningsresa den 16 januari 2024!

HOTELL KONEFRENS RESTAURANG

Visningsresa 16 januari

Följ med på en bussrundtur där du guidas inom turism- och besöksnäringens många olika yrkesroller och vad de betyder, samtidigt som du får en presentation av miljön som kan komma bli din framtida arbetsplats. Du erbjuds också en aktivitet och lite lättare förtäring under timmarna vi spenderar tillsammans.

Österåkers kommun är arrangör och gör detta tillsammans med oss på hotell- och konferensanläggningen Runö Möten & Events, eventbolaget More Activities och restaurangen TwoSixtyFour på Österåkers Golfklubb.
Missa inte detta unika tillfälle att få mer kunskap och bättre insyn i den mycket glädjefulla turism- och besöksnäringen.

DATUM: 16 januari 2024
TID: 17:00 – 19:00
ORT: Åkersberga
PLATS: Start- och slutbusshållplats är Åkersberga centrum, vid SLs bussterminal vid vändplan bakom Pressbyrån.

Till anmälan
Att bidra till att fler upptäcker dom stora möjligheterna som finns till arbete i vår bransch är viktigt för oss. Många känner inte till den mängd av yrken och karriärs möjligheter som finns inom besöksnäringen. Att tillsammans med kollegor i branschen och Österåkers kommun genomföra denna visningsresa känns nytänkande och spännande. Jag hoppas på många deltagare och att vi hittar framtidens stjärnor som tillsammans med oss skapar upplevelser som berikar.
Hotelldirektör
Hotelldirektör

Camilla Bäckström

Hotelldirektör

Läs pressreleasen här

Aktuellt hos oss