Författarbesök

22 augusti 2023

Runötipset

Fredagen den 22 september gästas vi av deckarförfattaren Linda Sundgren

Välkommen hit du också! Linda signerar sina böcker i Runö Möten & Events lobby, i samband med Fredagslunchen 11:30 – 13:30.

Cellen OmslagBöcker 1,2,3

aktuellt författarbesök

Linda Sundgren signerar sina böcker

Känner du till Linda Sundgrens böcker om Vaxholmsmorden? Böckerna bjuder inte bara på spänning utan även många igenkänningsfaktorer för de som känner till Vaxholm och skärgården intill. Fredagen den 22 september träffar du Linda i lobbyn mellan 11.30 och 13:30.

Linda Sundgren är journalist och författare med ett stort intresse för kriminalfrågor. Hon har läst kriminologi på Stockholms universitet och jobbade under studietiden extra som vårdare på häkten och anstalter. 2016 debuterade hon som deckarförfattare med boken Ondska utan ånger som utspelar sig i Vaxholm med omnejd och efter det har det blivit ytterligare tre böcker i samma serie. År 2017 fick hon Stiftelsen Sveriges Sjömanshus litteraturpris och i våras mottog hon Seko Sjöfolks kulturpris.

restaurang

Eftermiddagsfika

På fredagseftermiddagen dukar vi fram en fikabuffé med både fikabröd samt ost & kex. Oavsett om du lobbyjobbar eller har tagit en promenad på udden är du välkommen att köpa plats till buffén.

Mer om erbjudandet

restaurang

Fredagslunchen

Den populära fredagslunchen serveras kl. 11:30 – 13:30, ett perfekt avslut på veckan. Säkra din plats med en bordsreservation redan idag.

Mer om erbjudandet

Aktuellt hos oss