Energimassage – prova på den 24 november

8 november 2023

Nyheter, Runötipset

Fredagen den 24 november finns Eva-Lena Rodrigo, som driver eventmassage, hos oss och erbjuder energimassage till ett bra pris. Hon är här för ge tips om hur du kan ta hand om dig själv och din personal.

Pop-up shop 24 november

Energimassage

En traditionell japansk massage som bygger på akupunktursystemet. Massören arbetar med att ganska snabbt trycka på olika akupunkturpunkter enligt ett visst mönster. Massagen sätter fart på kroppens energiflöden, stimulerar lymfsystemet och ökar genomblödningen i musklerna. Den är speciellt välgörande för dig som har spänningar i axlar, skuldror, nacke och rygg och ger både avslappnande och uppiggande effekt.

Energimassagen är ett utmärkt inslag under ett event eller en företagsaktivitet. Välkommen att krydda Fredagslunchen med bra energi den 24 november mellan 11:30 – 13:30. Samtidigt kan du dessutom beställa eventmassage och köpa presentkort på massage.

Läs om eventmassage

Ensam julgran söker klappar

Dela med dig av julglädjen

Under ditt besök på Runö Möten & Events har du chans att lägga en klapp under julgranen. En klapp som kommer delas ut före jul till barn i Österåker som behöver lite extra stöd kring jul. Läs mer om hur du kan stötta insamlingen här. Julgranen finns i vår lobby mellan den 24 november och 15 december.

Mer om julklappsinsamlingen

Aktuellt hos oss