Besöksnäringen i vårt hjärta

23 januari 2024

Nyheter

Att mötas handlar förstås inte bara om att arrangera konferenser, det är näringen i stort som ska blomma för att ge minnesvärda upplevelser till oss alla. I arbetet med att öka turismen i Roslagen är vi självklart delaktiga på flera olika sätt.

Runö Möten & Events hotelldirektör, Camilla Bäckström, sitter i Roslagens Destinationsråd och arbetar även med Visita, flera branschutbildningar och kommuner för att lyfta näringen. Ett sätt är att låta nyfikna lära känna branschen mer på djupet.

Cafe MiddagMästarnasMästareMore

NYHETER

Visningsresa med fokus besöksnäring

Målet med resan var att bjuda på en inblick i olika verksamheter som verkar inom turism- och besöksnäringen.

Under ett par timmar fick gästerna inblick i flera olika yrken och arbetsplatser när de visades runt på vår hotell- och konferensanläggning, Runö Möten & Events, och hos restaurangen TwoSixtyFour på Österåkers Golfklubb. I eventhallen hos Runö Möten & Events berättade More Activities om arbetet på ett aktivitetsbolag och då fick gästerna även prova på ett par populära aktiviteter inspirerade från Mästarnas Mästare. Självklart blev det flera frågestunder där gästerna fick prata med de ansvariga på olika avdelningar för att ställa sina egna frågor om yrket.

Arrangemanget är ett initiativ från Österåkers kommun tillsammans med Runö Möten & Events, More Activities och Österåkers Golfklubb.

RadioIMG 0564

NYHETER

En bransch med extra allt

Det är inte alla förunnat att arbeta med glada gäster, spännande arrangemang och möten som tar människan och arbetsplatsen framåt. Vi fortsätter sprida ordet för att locka till arbete i branschen och utbildningar som ger duktig och engagerad personal.

Nu fortsätter arbetet tillsammans med att visa upp vår region och bransch. Och tänk om fler kunde gå ihop för att visa våra ungdomar och nyfikna vuxna om vilka möjligheter olika branscher i näringslivet erbjuder.

Skrivbord i enkelrum

Aktuellt hos oss