Anna fixar med färg och form

6 december 2022

Nyheter

Bakom kulisserna

Häng med runt på vår anläggning och träffa oss som arbetar på Runö Möten & Events. Här en inblick i Husfrun Annas uppdrag.

Dubbelrum KuddarDjur (5)

Bakom kulisserna

Konsten att ge rummen liv

Oavsett om du rör dig utomhus, i lobbyn, i våra konferenslokaler, på hotellrummen eller i poolhuset så ser du spår av Annas arbete. Hon kan konsten att hitta gamla godsaker och matcha med det nya.

Anna leder teamet som på ett fantastiskt sätt vårdar och bättrar på våra miljöer. Och förutom att hålla allt rent och välstädat tillsammans med kollegorna i teamet, så handlar Annas arbete också om att skapa den där speciella känslan som finns här hos oss. Vilsamt och trivsamt i både färgkombinationer och enskilda detaljer.

Oftast hittar vi henne småspringandes mellan husen med vaser, tyger och möbler i högsta hugg.

anna runöhallen (4)

Bakom kulisserna

Tygprover i mängder

Det kläms och känns, mixas och matchas på husfruns kontor. Annas bord är överfyllt av tygprover, bilder på möbelförslag och andra godsaker. Som vi älskar processen att förädla!

– Vi tar vara på det vi redan har och blandar med nytt som vi köper in. Det kan handla om allt från att klä om befintliga möbler, byta textilier i rum och lokaler eller inventera förråden, där en möbel som någon gång ställts undan, nu kan dammas av och tas i bruk igen.

Hylla i Runö Möten & Events CaféVackra höstblommor i cortenkrukaLedlampa

Aktuellt hos oss