Kom! Prata Möten & Events med oss

5 februari 2024

Nyheter

Den 21-22 februari 2024 går årets största mässa för mötes- och eventbranschen av stapeln och vi är förstås på plats. Du hittar oss i Visit Roslagens monter E:08, precis vid entrén.

Nätverkande & Föreläsningar
Under två dagar samlas branschen för att berätta om det roligaste och viktigaste med möten och events. Det är en heltäckande mässa med föreläsningar, kompetensutveckling och inte minst många intressanta utställare som visar upp sina anläggningar och delar med sig av smarta tips.

Självklart finns vi på plats – kom och träffa oss i monter E:06 på Kistamässan. Där träffar du dessutom flera av våra kollegor från mötesbranschen i hela Roslagen.

Till Kistamässan tar man sig enkelt med tunnelbana, pendeltåg, bil eller buss. Med pendeltåg tar det 18 minuter från Stockholm Central och med tunnelbanans blå linje tar det ca 20 minuter.

Möten & Event 2024

Talare & Utsällare

På mässan får du chans att träffa fler än 120 utställare samt lyssna till ett 100-tal inspiratörer och ledare som pratar om trender och kunskapsutveckling.

Mer om mässan

Möten & Event 2024

Anmäl dig här

Ta chansen att fylla på med kunskap och inspiration du också. Genom att klicka på den här länken kan du anmäla dig kostnadsfritt som besökare av både mässa och seminarier.

Anmäl dig här

Möten & Event 2024

Tre mässor under samma tak

Samtidigt som Möten & Event-mässan går av stapeln pågår två andra mässor precis intill, Stockholm Business EXPO och Sales & Marketing EXPO. Med din biljett är du varmt välkommen att besöka även dessa mässor och de föreläsningar som hålls i anknytning till dem.

Anmäl dig här