• Äng utan för Runö Möten & Events
 • Vik livboj

Runö Möten & Events

Välkommen till vår halvö

“Ända sedan 1952 har människor hittat till vår halvö. Från början för att utbilda sig och sedan 1990-talet även för att delta i konferenser. Den långa erfarenheten har gjort oss väl rustade för att skapa oförglömliga möten.”
Hotelldirektör
Hotelldirektör

Camilla Bäckström

Hotelldirektör

Läs mer om oss

Konferens

Konferensanläggningen på en egen halvö

På en egen halvö i Södra Roslagens skärgård, bara 30 minuter från Stockholm och 40 minuter från Arlanda ligger platsen där stora möten händer.

Läs mer om konferens

Hotell

Hotellet mitt i naturen

Vackert inbäddade i grönska ligger nio hotellhus med utsikt över ängar och hav. 244 sköna bäddar placerade i allt från våra standard enkelrum till några dubbelrum superior.

Mer om hotellet

Restaurang

Välkommen till vår KRAV-certifierade restaurang

På Runö Möten & Events visar vi stor omsorg om varje måltid, väl medvetna om hur viktig maten är för våra gäster. Personalen har mat och dryck som passion och tar med dig på en spännande kulinarisk resa.

Mer om restaurangen

Våra erbjudanden

Lediga jobb

Kom och jobba med oss!

Här älskar vi möten i alla dess former, stora som små, konferens & fest. Servicen, energin och alla minnesvärda möten gör vår mötesplats till en inspirerande plats att arbeta på. Vi har sjysta villkor och bryr oss om såväl arbetsmiljö som naturen omkring oss. Vill du bli en av oss?

Till våra lediga jobb

Miljö & Hållbarhet

Stolthet, engagemang och hållbarhet

Vi känner stor stolthet över vårt miljöengagemang. Varje dag tar vi ställning för smarta och hållbara val. Här får du en inblick i hur vi dagligen arbetar med våra prioriterade miljömål.

Om miljöarbetet

Nyheter, inspiration & information

 • Vi var jättenöjda med allt! Lokalerna funkade toppen, all teknik funkade precis som vi ville, maten, fika och frukost var jättegott, in- och utcheckning smidigt och bemötande och service toppen. Så – väldigt nöjda rakt igenom! Tack!

  Kvickenstorpsskolan

 • Efter ett långt samarbete känner vi oss trygga med att först vända oss till Runö Möten & Events när vi vill lämna klassrummet. Vi vet att där finns stor flexibilitet och vilja att leverera mat, boende och konferens med högsta kvalitet. Bad och gym och närheten till naturen erbjuder snabb återhämtning under korta pauser i arbetet, ett verkligt plus.

  Margretelundsskolan

 • Ni sköter ert jobb så pass bra att jag kan sköta mitt lite bättre!

  GS – Facket för skogs-, trä- och grafisk bransch

 • Vi rekommenderar gärna Runö Möten & Events till andra. Här finns god mat, bra rum och bra lokaler.

  Kungliga Tekniska Högskolan

 • När det viktigaste är att bli förstådd för att få maximalt ut av sin konferens, utbildning eller sitt möte så är Runö Möten & Events klar 1:a i klassen. De vill alltid se till mitt, som kunds, bästa och har en underbar attityd. Allt från bokning, reception, restaurang och service är 100 %. Vi återkommer gärna och ofta!

  Wiström Coaching AB

Låter detta intressant?!

Gör en bokningsförfrågan