Avskilda möten

I och med renoveringen av konferenslokalerna i hotellhuset Smeden har vi ökat utbudet av lokaler för de mindre, mer privata mötena. Huset som hyser boende för 20 personer i enkelrum har numera tre riktigt fina lokaler.

Läs mer

Möten & Events 2018

Vi ställer ut på Möten & Events, Kistamässan, den 21-22 februari.
Besök oss, samla inspiration och öka din kunskap på områden som framtidens ledarskap, digital marknadsföring och mycket mycket mer.

Läs mer

Vegetariska dagen

Torsdagen den 1 februari firar vi den vegetariska dagen. Då serverar vi enbart smakrika grödor från växtriket och slår samtidigt ett litet slag för en bättre framtid. Det gör vi för att visa hur fantastiskt gott det är med råvaror som dessutom får din kropp att må bra. Läs mer om fördelarna med vegetarisk kost och få till inspiration till ditt eget matlagande.

Läs mer
Middag med underhållning i Runöhallen

Servis med gästen i fokus

Vi söker en servis till restaurangen på vår mötesanläggning i Åkersberga som trivs i en tempofylld miljö och som brinner för värdskap och service. Du har ett engagerat bemötande och ser möjligheter.

Läs mer
Slut på Slösmöten

Slösmöte

Har du också suttit på ett möte och undrat, vad gör jag här? Ett möte med otydlig agenda, alldeles för många i mötesrummet eller att det saknas beslutsfattare. Någon kollar Facebook och den andra försöker hinna tömma inkorgen innan lunch. Vi tror att många känner igen sig. Här kommer några få konkreta tips på hur du kan få ett effektivare möte.

Läs mer
Vintersalongen 2018 på Runö Möten & Events

Konst & Kultur

Vårens utställningsprogram bjuder på mängder av spännande konst i form av oljor, akvareller, fotografier, skulpturer och mycket mer.

Läs mer
Festmiddag Runö Möten & Events restaurang

Tips till ett viktigt möte

Här bjuder vi på några glimtar från genomförda möten och evenemang. Tips du kan ha nytta av när du planerar nästa möte.

Läs mer
Konstnär Martin Jonsson

Årets sista konstutställning

Martin Jonsson skapar en känsla av förundran och mystik i hans målningar. Hans verk finns att beskåda i Runös Café fram till 6 november – 15 december.

Läs mer

Konst & keramik

Åsa Olofsson skapar livsbejakande keramik i Gotländsk lergodslera. Under hösten visar hon upp sina sinnliga bruksföremål i vårt Café.

Läs mer