Ny Epson EB-L1300U

Nya projektorer

Just nu uppdaterar vi tekniken i vår eventlokal Runöhallen. De nya projektorerna är av märket Epson EB-L1300U och har den senaste led-tekniken.

Läs mer

Extrapersonal till receptionen

Tycker du att arbetet med gäster och kunder är det roligaste som finns? Har du stort gästfokus och erfarenhet från arbete i hotellreception?

Läs mer
Blommande forsythia

Fastighetsskötare

Vi söker nu en fastighetsskötare med trädgårdsansvar. Du bör ha ett brett tekniskt kunnande, praktisk erfarenhet av fastighetsskötsel och erfarenhet av, samt ett brinnande intresse för, skötsel och utveckling av utemiljö.

Läs mer

Visningsresa

Välkommen till ett visningsevent som bjuder på nätverkande, skärgårdsupplevelser och inspiration från ”Skärgårdens Bästa Mötesplatser”. Resan går av stapeln tisdagen den 28 augusti 2018.

Läs mer

Sommartider

Trevlig sommar! Vi finns på plats för dig hela sommaren. Slå oss en signal när du funderar på höstens möten.

Läs mer
Kock med råvara och smak i fokus

Kock med råvara och smak i fokus

Vi söker en kock med dagliga arbetsuppgifter vid lunch, middag. Menyerna är varierade och vi månar om vegetarisk kost och bakar vårt eget bröd. Vi håller även matlagningskurser i vår matstudio som aktivitet för våra kunder & andra event. I vår eventhall serverar vi middag till stora grupper, ofta med fest/bankett menyer. Din prestation är otroligt viktig då du påverkar gästens helhetsupplevelse av Runö.

Läs mer

Servis med gästen i fokus

Vi söker extrapersonal till restaurangen som trivs i en tempofylld miljö och som brinner för värdskap och service.

Läs mer

Grilltips

Grillsäsongen är här och vi bjuder på ett recept på läckra chili- och vitlöksgrillade havskräftor till nästa grillmiddag. 

Läs mer
100 % vattenkraft med ny elleverantör

Miljöval som gör skillnad

Vi arbetar ständigt med att göra så klimatsmarta val som möjligt på Runö. Det har gjort att vi nu bytt elleverantör till Elkraft Sverige. En leverantör som dessutom engagerar sig i våra vattendrag och arbetar med fiskevårdsplaner i Härjedalen.

Läs mer