solceller miljöarbete guld

Vi fick guld!

Miljöarbetet har tagit oss till Guldnivån i IACCs miljöcertifiering Green Star. Ett bra betyg på att vi gör mycket rätt i vårt sätt att hantera miljöfrågorna på konferensanläggningen.

Läs mer
Fika på Näsudden

Sommartider

Trevlig sommar! Vi finns på plats för dig hela sommaren. Slå oss en signal när du funderar på höstens möten.

Läs mer
Båtresa skärgård Runö Möten & Events

Visningsresa 27 augusti

Välkommen till ett visningsevent som bjuder på nätverkande, skärgårdsupplevelser och inspiration från ”Skärgårdens Bästa Mötesplatser”. Resan går av stapeln tisdagen den 27 augusti 2019.

Läs mer

Extrapersonal till receptionen

Tycker du att arbetet med gäster och kunder är det roligaste som finns? Har du stort gästfokus och erfarenhet från arbete i hotellreception?

Läs mer

Naturen – en hälsoboost & inspiratör

Har du råd att bara boka en konferenslokal? Till nästa möte, fundera på hur du kan stimulera till att öppna sinnet och skapa engagemang. Låt mötet ta er till en ny nivå.

Läs mer
RME-biodiesel

Kraftig minskning av koldioxid

I våra tankar finns nu RME-biodiesel producerad från den fantastiska rapsen som växer på åkrarna i Europa. Förbättringen innebär att vi sparar 150 ton CO² per år, det motsvarar 38 flygresor till Thailand t o r eller 80 000 mil körda med en dieselbil.

Läs mer
Familjedag, morsdagslunch på vackra Näsudden

Familjedag 26 maj

10-årsjubileet av Naturreservatet Näsudden och mors dag firar vi med en fest för hela familjen. Lyssna på Popskolans begåvade ungdomar, titta på agility, prova boule, yoga, frisbeegolf, segway eller kika på de senaste miljöbilarna.

Läs mer
Naturen på Näsudden, Runö Möten & Events

Morsdagslunch med dessertbuffé

Fira Mors dag hos oss med en lunch skapad av svenska och KRAV-märkta råvaror. En lunch som avslutas med en dessertbuffé där vi bjuder på allt från crème brûlée & choklad mousse till ostar och hembakt fröknäcke.

Läs mer

Sjö & Skärgård 2019

Välkommen till VIP-eventet för dig som älskar att mötas nära vatten. Fredagen den 22 mars ställer vi ut på Stockholm Waterfront.

Läs mer