Muffins

Sugen på lite kreativitet i köket? Här bjuder vi på ett tips till din nästa fikapaus.

Läs mer

Inför ditt möte

Här på Runö Möten & Events följer vi självklart folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi anpassar vår verksamhet för att du som gäst alltid ska vara trygg hos oss.

Läs mer

Möte i eget hus

I flera av våra hotellhus kan du träffas avskilt, med mötesrum i olika stilar, för olika tillfällen. Mötesplatsen är belägen mitt i naturen. På en höjd med utsikt över ängarna, havet och naturreservatet. En känsla av lugn, fokus och stimulans omfamnar oss och lämnar ett bra avtryck på de möten som sker här.

Läs mer
köttfri måndag

Beluga bolognese

Missa inte receptet på vår populära Beluga bolognese. Den vegetariska favoriten för hela familjen!

Läs mer
Kranmärkt vatten

Vi är Kranmärkta!

Kranmärkningen betyder att vi tar ställning för en bättre miljö. Att vi serverar och dricker färskt, nyttigt och lokalproducerat kranvatten istället för förpackat vatten. Inga förpackningar betyder inget avfall, inga transporter och inga utsläpp!

Läs mer
konst vykort

Nytt i presentshoppen

Nu kan du hälsa hem med ett riktigt vackert motiv nästa gång du hälsar på hos oss. Motivet på vykortet är detsamma som tavlan Anneli Andersson har skapat åt oss till våra hotellrum.

Läs mer
mötescertifiering

Runö Möten & Events är mötescertifierade

Nu är vi certifierade mötesproffs! Vår kunskap hjälper dig som mötesköpare till lyckade möten. Vare sig det är ditt första möte eller om du arrangerat mängder av evenemang så guidar vi dig med van hand mot ditt mål.

Läs mer

Bakterier som gör nytta

I vår fettavskiljare bor numera massor av bakterier som gör ett fantastiskt arbete med att bryta ner fettet kontinuerligt. Mindre fett betyder att tankarna bara behöver tömmas ett fåtal gånger per år och transporterna hit blir många färre.

Läs mer

Adventsfika

Varsågod – här hittar du ett recept på pepparkakssnurror med mandelmassa för att snabbt och enkelt fixa adventsfikat.

Läs mer
kaffe elefant projekt

Viktiga insatser för Afrikas elefanter

I Cafét serverar vi just nu ett väldigt speciellt kaffe, den smakrika bönan mals på plats och
är en del i ett viktigt projekt som ska rädda Afrikas elefarnter.

Läs mer