konst vykort

Nytt i presentshoppen

Nu kan du hälsa hem med ett riktigt vackert motiv nästa gång du hälsar på hos oss. Motivet på vykortet är detsamma som tavlan Anneli Andersson har skapat åt oss till våra hotellrum.

Läs mer
mötescertifiering

Runö Möten & Events är mötescertifierade

Nu är vi certifierade mötesproffs! Vår kunskap hjälper dig som mötesköpare till lyckade möten. Vare sig det är ditt första möte eller om du arrangerat mängder av evenemang så guidar vi dig med van hand mot ditt mål.

Läs mer
reception Runö Möten & Events

Receptionschef

Älskar du att vara delaktig i gästens mötesupplevelse? Uppleva glädjen när mötet överträffar förväntningarna, guida och hjälpa till när det finns nötter att knäcka?

Läs mer

Bakterier som gör nytta

I vår fettavskiljare bor numera massor av bakterier som gör ett fantastiskt arbete med att bryta ner fettet kontinuerligt. Mindre fett betyder att tankarna bara behöver tömmas ett fåtal gånger per år och transporterna hit blir många färre.

Läs mer

Adventsfika

Varsågod – här hittar du ett recept på pepparkakssnurror med mandelmassa för att snabbt och enkelt fixa adventsfikat.

Läs mer
kaffe elefant projekt

Viktiga insatser för Afrikas elefanter

I Cafét serverar vi just nu ett väldigt speciellt kaffe, den smakrika bönan mals på plats och
är en del i ett viktigt projekt som ska rädda Afrikas elefarnter.

Läs mer
julklapp julglädje insamling

Ensam julgran söker klappar

Hjälp oss att sprida julglädje till de som behöver den mest. Lämna din julgåva under vår gran så ser vi till att den kommer ett barn i vår närhet till glädje.

Läs mer
nya fönster

Ny utsikt efter ett rejält lyft

Möten, natur och konst – är något av det vi älskar mest. Här möts de tre. Likt ett konstverk flyttar naturen in i vårt café.

Läs mer
KRAV safehotels flagga

Fem snabba för mer hållbara möten

Du funderar säkert, precis som så många andra, hur du kan minska ditt klimatavtryck. Här får du några förslag på hur du kan vara med att bidra till en mer hållbar framtid när du bokar företagets möten.

Läs mer
RME-biodiesel

Kraftig minskning av koldioxid

I våra tankar finns nu RME-biodiesel producerad från den fantastiska rapsen som växer på åkrarna i Europa. Förbättringen innebär att vi sparar 150 ton CO² per år, det motsvarar 38 flygresor till Thailand t o r eller 80 000 mil körda med en dieselbil.

Läs mer