Lunchvisning & Workshop 15 februari

Välkommen till en eftermiddag där vi bjuder på verktyg för att höja kvalitén på ditt möte. Ett inkluderande erbjudande med endast ett fåtal platser. Så anmäl dig till workshopen den 15 februari redan idag!

Läs mer

Uppstart 2019

I flera av våra hotellhus kan du träffas avskilt, med mötesrum i olika stilar, för olika tillfällen. Här kan du välja att arbeta avslappnat i ett rum med fåtöljer eller söker ni ett sammanträdesrum med möjligheter till rörelse och grupparbeten?

Läs mer
Ny Epson EB-L1300U

Ny teknik på plats

Se skarpt i våra största lokaler. Under hösten har en ordentlig uppdatering gjorts av såväl projektordukar som teknik i konferenslokalerna. Eventlokalen Runöhallen har nya projektorer av märket Epson EB-L1300U, vilka har den senaste led-tekniken.

Läs mer

Lyxtorsdag

Välkommen på workshop! Torsdagen den 17 januari deltar vi i en fullspäckad eftermiddag med guldkant. Ett utmärkt tillfälle att uppdatera dina kunskaper på utbudet av anläggningar och arrangörer.

Läs mer
julklappar gåva julgran Runö

Ensam julgran söker klappar

Hjälp oss att sprida julglädje till de som behöver den mest. Lämna din julgåva under vår gran så ser vi till att den kommer ett barn i vår närhet till glädje.

Läs mer
Recept wienernougat

Wienernougat

Receptet på wienernougat som snabbt och enkelt räddar gottebordet i jul.

Läs mer

Servis med gästen i fokus

Vi söker extrapersonal till restaurangen som trivs i en tempofylld miljö och som brinner för värdskap och service.

Läs mer

Större Möten & Event

Fredagen den 9 november hoppas vi på att få träffa just dig. Vi finns på Haymarket i centrala Stockholm för att prata om möten och vikten av att skapa ett möte som verkligen gör skillnad.

Läs mer