Grilltips

Grillsäsongen är här och vi bjuder på ett recept på läckra chili- och vitlöksgrillade havskräftor till nästa grillmiddag. 

Läs mer

Vi söker en Ekonomiassistent

Till vår ekonomiavdelning söker vi nu en löneadministratör/ ekonomiassistent med start senast den 1 augusti. Viktigt att du har erfarenhet och kompetens inom lönehantering och reskontra. Du är självgående och kan jobba genom hela processen. Excelkunskap är ett krav. Vi arbetar idag i Hogia Lön plus och Hogia hotell- och restaurangsystem med elektronisk hantering av leverantörsfakturor i Hogia Approval.

Läs mer
100 % vattenkraft med ny elleverantör

Miljöval som gör skillnad

Vi arbetar ständigt med att göra så klimatsmarta val som möjligt på Runö. Det har gjort att vi nu bytt elleverantör till Elkraft Sverige. En leverantör som dessutom engagerar sig i våra vattendrag och arbetar med fiskevårdsplaner i Härjedalen.

Läs mer

Vi söker en redovisningscontroller

Till vår ekonomiavdelning söker vi nu en redovisningscontroller med start snarast alternativt senast 1 augusti. Viktigt att du har en gedigen erfarenhet och kompetens inom redovisning. Du är självgående och kan jobba genom hela redovisningsprocessen.

Läs mer
Nya bänkar på Runö

En naturlig mötesplats

Träd som tidigare prytt våra ägor har nu fått en ny skepnad. Av träden har fastighetsavdelningen skapat många nya sittplatser som bjuder in till sköna samtal och reflektion.

Läs mer

Lammstek

Kökets ört- & rödvinsbrässerade lammstek. Recept till den perfekta steken till påskmiddagen.

Läs mer
Handkräm i presentbox

Härgjort

Missa inte ett besök i vår presentshop. Här hittar du härgjorda helt magiska praliner, marmelad, fröknäcke och vårt nyaste tillskott på frukostbuffén Granolan.

Läs mer

Frukostbussen

Välkommen till vårens trevligaste visningsevent för mötesarrangörer den 26 april 2018! Vi bjuder in till en frukostvisning där du dessutom får testa konferensaktiviteter från More Activities.

Läs mer