Kommande konstutställning

Åsa Olofsson skapar livsbejakande keramik i Gotländsk lergodslera. Under hösten visar hon upp sina sinnliga bruksföremål i vårt Café.

Läs mer

KRAV-märkt

I sommar blev certifieringen av vår frukostbuffé är färdig och vi har nu den fina märkningen från KRAV. Det betyder att maten vi serverar dig har ett stort antal KRAV-märkta varor.

Läs mer
Näringslivsmässan Business Österåker

Jubileum för Business Österåker

Fredagen den 17 november står vi värd för näringslivsmässan Business Österåker. En mässa som skapar möten och affärer mellan företagare.

Läs mer

Kycklingleversmör

Receptet på vårt uppskattade kycklingleversmör får dig att briljera i köket.

Läs mer

Countryside Meetings 2017

Kom och träffa oss på Norra Latin den 6 september 2017. Countryside Meetings är en mässa som fokuserar på möten utanför storstaden och lugnet nära naturen.

Läs mer
Runö Möten & Events är en kontantfri anläggning

Kontantfri anläggning

Nu blir vi kontantfria för vår allas säkerhet skull.
Istället kan du göra din betalning via kort eller förskottsbetalning.

Läs mer

Jamaican jerk

Glad sommar önskar vi med ett recept på Runökökets egen Jamaican jerk. Underbar till din grillmiddag i sommar!

Läs mer
middagsdukning i Runöhallen

Ny vinlista

Vår vinlista är framtagen med största omsorg. Drycken ska alltid förhöja din smakupplevelse av middagen. Alla viner är ekologiska eller biodynamiska och numera serverar vi även veganviner.

Läs mer

Emma Tryti

Emma arbetar med måleri, skulptur och installation. Min bildvärld är befolkad av saker och varelser där betingelserna för existensen aldrig är konstanta, bestämda, utan i ett pågående förvandlings tillstånd. Som i ögonblicket då man vaknat ur en dröm och befinner sig i den verkliga världen, men med drömmens möjligheter fortfarande inom räckhåll.

Läs mer
Börja dagen med ett pass Qi Gong

Helgerbjudande

Utvalda helger under 2017 har vi ett konferenserbjudande som du inte vill missa! För endast 1 295 kronor per person ingår förmiddagskaffe med smörgås, lunchbuffé med varmrätt, soppa och salladsbuffé, eftermiddagsfika och middag.

Läs mer