Jamaican jerk

Glad sommar önskar vi med ett recept på Runökökets egen Jamaican jerk. Underbar till din grillmiddag i sommar!

Läs mer
middagsdukning i Runöhallen

Ny vinlista

Vår vinlista är framtagen med största omsorg. Drycken ska alltid förhöja din smakupplevelse av middagen. Alla viner är ekologiska eller biodynamiska och numera serverar vi även veganviner.

Läs mer

Emma Tryti

Emma arbetar med måleri, skulptur och installation. Min bildvärld är befolkad av saker och varelser där betingelserna för existensen aldrig är konstanta, bestämda, utan i ett pågående förvandlings tillstånd. Som i ögonblicket då man vaknat ur en dröm och befinner sig i den verkliga världen, men med drömmens möjligheter fortfarande inom räckhåll.

Läs mer
Börja dagen med ett pass Qi Gong

Helgerbjudande

Utvalda helger under 2017 har vi ett konferenserbjudande som du inte vill missa! För endast 1 295 kronor per person ingår förmiddagskaffe med smörgås, lunchbuffé med varmrätt, soppa och salladsbuffé, eftermiddagsfika och middag.

Läs mer
Lagbygget

BBQ & 420 sekunder

Krydda mötet med en grillmiddag och aktiviteten ”420 sekunder” så bjuds ni garanterat på många goda skratt. ”420 sekunder” är en fartfylld teambuildingstävling som passar alla på företaget.

Läs mer

Nykrattad Boulebana

Boule Petanque är en aktivitet som passar de flesta sällskap. Inga förkunskaper krävs, det är enkla regler och ett mycket trevligt sätt att umgås på.

Läs mer
Tre rum med produkter

Kulturdag den 4 april

Vår kulturdag bjuder på öppet hus i Elis museet och Marja-leenas vernissage. Programmet startar 15.00, välkomna!

Läs mer

Fotoutställning

Ulrica Zwenger visar sin fotokonst i vårt café från den 20 februari. Välkommen till oss på vernissage den 21 februari.

Läs mer

Möten & Events i Kista

Ses vi på årets största mötesmässa den 22-23 februari? Snart öppnas dörrarna till Nordens största mötesplats inom mötes- och eventindustrin – Möten & Events 2017 på Kistamässan. Välkommen till en mötesplats fylld med nyheter och inspiration för dig som bokar och organiserar möten, evenemang och affärsresor. Här upptäcker du konferensanläggningar och hotell och får dessutom en rejäl dos kompensutveckling på […]

Läs mer

Vintersalongen 2017

Runös vintersalong 2017 bjuder på en spännande mix av konstnärer och konstnärliga uttrycksformer. Vintersalongen är vårt eget konstprojekt som sedan 2014 har haft syftet att inspirera till konstnärliga uttryck och lyfta fram kulturen inom arbetarrörelsen.

Läs mer