KRAV-märkt

Certifieringen av vår frukostbuffé är färdig och vi har nu fått den fina märkningen från KRAV. Det betyder att maten vi serverar dig har ett stort antal KRAV-märkta varor.

Läs mer
Runö Möten & Events är en kontantfri anläggning

Kontantfri anläggning

Nu blir vi kontantfria för vår allas säkerhet skull.
Istället kan du göra din betalning via kort eller förskottsbetalning.

Läs mer
Middag i Runöhallen

Restaurangchef

Nu söker vi en Restaurangchef som har en sprudlande energi och servicen i sitt hjärta. Vi söker dig som tycker att arbetet med gäster och medarbetare är det roligaste som finns. Du ser en naturlig koppling mellan gott ledarskap, gästfokus och lönsam affär.

Läs mer

Reception och bokning

Tycker du att arbetet med gäster och kunder är det roligaste som finns? Har du stort gästfokus och drivs av att ro i land en lönsam affär?

Läs mer

Jamaican jerk

Glad sommar önskar vi med ett recept på Runökökets egen Jamaican jerk. Underbar till din grillmiddag i sommar!

Läs mer
middagsdukning i Runöhallen

Ny vinlista

Vår vinlista är framtagen med största omsorg. Drycken ska alltid förhöja din smakupplevelse av middagen. Alla viner är ekologiska eller biodynamiska och numera serverar vi även veganviner.

Läs mer

Emma Tryti

Emma arbetar med måleri, skulptur och installation. Min bildvärld är befolkad av saker och varelser där betingelserna för existensen aldrig är konstanta, bestämda, utan i ett pågående förvandlings tillstånd. Som i ögonblicket då man vaknat ur en dröm och befinner sig i den verkliga världen, men med drömmens möjligheter fortfarande inom räckhåll.

Läs mer
Börja dagen med ett pass Qi Gong

Helgerbjudande

Utvalda helger under 2017 har vi ett konferenserbjudande som du inte vill missa! För endast 1 295 kronor per person ingår förmiddagskaffe med smörgås, lunchbuffé med varmrätt, soppa och salladsbuffé, eftermiddagsfika och middag.

Läs mer
Lagbygget

BBQ & 420 sekunder

Krydda mötet med en grillmiddag och aktiviteten ”420 sekunder” så bjuds ni garanterat på många goda skratt. ”420 sekunder” är en fartfylld teambuildingstävling som passar alla på företaget.

Läs mer

Nykrattad Boulebana

Boule Petanque är en aktivitet som passar de flesta sällskap. Inga förkunskaper krävs, det är enkla regler och ett mycket trevligt sätt att umgås på.

Läs mer