Familjedag på Runö Möten & Events 26 maj

Program 26 maj

Välkommen att fira mors dag med en härlig dag för hela familjen. Ta chansen att prova familjeyoga, boule och titta på de senaste miljöbilarna. Du bjuds på Agilityuppvisning och Popskolan fyller dagen med sköna toner och underhållning på hög nivå. På plats finns dessutom en fotograf som gärna tar ert familjeporträtt i grönskan.

Läs mer
RME-biodiesel

Kraftig minskning av koldioxid

I våra tankar finns nu RME-biodiesel producerad från den fantastiska rapsen som växer på åkrarna i Europa. Förbättringen innebär att vi sparar 150 ton CO² per år, det motsvarar 38 flygresor till Thailand t o r eller 80 000 mil körda med en dieselbil.

Läs mer
Familjedag, morsdagslunch på vackra Näsudden

Familjedag 26 maj

10-årsjubileet av Naturreservatet Näsudden och mors dag firar vi med en fest för hela familjen. Lyssna på Popskolans begåvade ungdomar, titta på agility, prova boule, yoga, frisbeegolf, segway eller kika på de senaste miljöbilarna.

Läs mer
Naturen på Näsudden, Runö Möten & Events

Morsdagslunch med dessertbuffé

Fira Mors dag hos oss med en lunch skapad av svenska och KRAV-märkta råvaror. En lunch som avslutas med en dessertbuffé där vi bjuder på allt från crème brûlée & choklad mousse till ostar och hembakt fröknäcke.

Läs mer

Sjö & Skärgård 2019

Välkommen till VIP-eventet för dig som älskar att mötas nära vatten. Fredagen den 22 mars ställer vi ut på Stockholm Waterfront.

Läs mer

Klassiska semlor

Nu är det dags att njuta av din egen klassiska semla. Här bjuder vi på ett receptet som får dig att lyckas i köket.

Läs mer
KRAV certifikat i restaurangen

ÖKA EKO

För oss som mötesplats och anläggning är det oerhört viktigt att erbjuda både våra gäster och anställda ett ekologiskt alternativ. Vi vill med vårt arbete göra det bättre för jorden samt att det ger en bättre känsla för all vår personal. Därför har vi nu antagit Martin & Severas utmaning 2019: Öka Eko

Läs mer

Möte i eget hus

I flera av våra hotellhus kan du träffas avskilt, med mötesrum i olika stilar, för olika tillfällen. Mötesplatsen är belägen mitt i naturen. På en höjd med utsikt över ängarna, havet och naturreservatet. En känsla av lugn, fokus och stimulans omfamnar oss och lämnar ett bra avtryck på de möten som sker här.

Läs mer
Förrätt KRAV Runö Kök

KRAV-märkt

Restaurang och caféverksamheten på Runö Möten & Events serverar så många KRAV-märkta varor att vi numera är en KRAV-certifierad restaurang.

Läs mer

Lunchvisning & Workshop 15 februari

Välkommen till en eftermiddag där vi bjuder på verktyg för att höja kvalitén på ditt möte. Ett inkluderande erbjudande med endast ett fåtal platser. Så anmäl dig till workshopen den 15 februari redan idag!

Läs mer