möten utomhus

Nya sätt att mötas

Båthuskonferens eller grillmiddag på terrassen? Miljön på vår halvö inbjuder verkligen till rörelse och luftiga sätt att mötas. Dessutom gör vår storlek att det finns alla möjligheter till luftiga möbleringar både ute och inne.

Läs mer
promenad med Friluftsfrämjandet

Promenera med Friluftsfrämjandet

På mors dag håller Friluftsfrämjandet i en gemensam vandring i Näsuddens naturreservatet, längst ut på vår halvö. Det är en promenad på totalt cirka 5 km. Vi ses 14.00 vid Café Båthuset.

Läs mer

Café Båthuset

Utecaféet Båthuset säljer fikabröd och goda smörgåsar till er som gästar vår vackra udde. Öppet helger 11-16. Välkomna till vår halvö!

Läs mer
familjefotografering 31 maj

Familjefotografering 31 maj

Ta sommarens familjefoto i den vackra grönskan här på udden. Fotograf Jenny Thörnberg finns på plats med förmånliga erbjudanden söndagen den 31 maj.

Läs mer

Naturreservatet Näsudden

Nu är det hög tid att njuta av vår vackra natur. Och det gör du garanterat när du besöker oss. Vår mötesplats är omringad av blommor, djur, hav och natur. På udden ligger naturreservatet Näsudden som är en fantastiskt vacker plats så här års.

Läs mer
Fika i Båthuset vid bryggan hos Runö Möten & Events

Nya Café Båthuset

Välkommen hem till oss! Nu slår vi upp dörrarna till ett utecafé vid båthuset där vi under helgerna säljer fika till er som gästar vår vackra udde.

Läs mer

Muffins

Sugen på lite kreativitet i köket? Här bjuder vi på ett tips till din nästa fikapaus.

Läs mer

Inför ditt möte

Här på Runö Möten & Events följer vi självklart folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi anpassar vår verksamhet för att du som gäst alltid ska vara trygg hos oss.

Läs mer